Tippmix mestert keresek :D Van itt ilyen ember? : )
Az a helyzet, hogy szeretnék belevàgni ebbe a Tippmix dologba, de mivel lány vagyok ezért egyedül nem sokra megyek, szükségem lenne egy olyan emberre aki keni-vàgja,tudja mire kell tenni,van tapasztalata benne, általában nyer is a megjàtszott meccsekkel és szívesen segítene nekem ebben a tanàcsaival... : )
Van itt ilyen emberke esetleg? : P
Köszönöm.
El kell, hogy keserítselek, de ez nem így megy.
Ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy valaki beszél róla kicsit, aztán egyből onnantól kezdve dolgoznom sem kell, mert százezreket nyerek mixen, akkor már rég csődbe ment volna minden fogadóiroda.
Nem hiába szerencsejáték, ugyanis a szerencsének nagyon nagy szerepe van benne. Olyan, hogy valaki folyamatosan nyer, gyakorlatilag nincs. (A nagyzoló haveroknak meg nem kell mindent elhinni, és a Facebookra is mindenki csak a nyertes szelóit tölti fel, a veszteseket természetesen soha.)
Nem egy olyan emberrel beszéltem, aki azt állította, hogy ő állandóan masszívan nyereséges. Amikor arra került a sor, hogy "oké, akkor egy hónapon keresztül írd meg, hogy melyik nap mit tettél, és meglátjuk, hogy tényleg mindig nyersz-e", vagy egyszerűen nem mertek belemenni, vagy pedig nagyon hamar, pár vesztes nap után meggondolták magukat. Vajon miért?
A másik dolog, hogy ennek így egyszerűen nincs értelme. Egy vadidegen mond valamit, te meg mechanikusan megjátszod? Persze, a te pénzed, de ne csodálkozz, ha bukni fogsz.
Tanácsokat persze szívesen adok, de a tanácsot ne keverjük össze a konkrét tippekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!