Videoton-Bate 0-1?
Nos eddig 0-1 de meg van 30 perc.
Velemeny a Vidirol?? Es a golrol...?
Láttam. Hát azt kell mondanom, ennyi nemzetközi szinten belefér. Nem mondom, hogy feltétlenül ez a helyes, de ennyi csibészség megtörténik szinte minden meccsen. A Videoton az első félidőben felülmúlta eddigi önmagát, de a másodikra eléggé feltámadt a BATE, és kb. az első 20 percben úgy is játszott, ahogy valójában képes (képben vagyok róluk nagyjából). Aztán elkezdték húzni az időt, elvagdosni a labdákat, ezért törvényszerű és megérdemelt volt az egyenlítő gól.
Ennél a Videotonnak több kell a továbbjutáshoz. Odakint nagyon más meccs lesz, és ha megilletődötten egy-két ember próbál csak támadgatni, nem sok sót esznek meg.
Szerintem Vidi felszivja magat vagy is remelem. Jo lenne mar egy nagyobb siker..
Holnap viszont DebrecenXD azok mit csinaltak az elozo meccsen
Mondják, hogy bunda volt. Azért 9 gólt ritka, hogy kap egy csapat, mert ekkora különbség nincs a kettő között.
Ezt én nem akarom hinni/elhinni, a lényeg, hogy most más meccs lesz. Nem ismerem a mostani Rosenborgot, de talán...
Haat bunda.... Nem hiszem.
Egyszeruen lenduletet kaptak az ellenfel meg szetesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!