Manchester united szurkolók mit gondoltok Depay ról?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 09:15
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok MU szurkoló, de a srácot imádtam a PSV-ben. Több ilyen játékos kéne a modern (és a magyar) fociba, aki nem fél a súlyzóktól. Igazi tank, de mégis megvannak a cselek és a sebesség is a játékában, plusz szabadrúgásokhoz is oda mer állni.
A PSV megint kinevelt egy fél-sztárt, csak őt a megfelelő időben/helyre sikerült eladni. Remélem, hogy nem kallódik el, és nem szenved komoly sérülést, mert akkor nagy játékos válhat belőle.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem fog elkallódni nyugi van gal alatt jó kezekbe van a srác
2015. júl. 26. 12:42
3/5 anonim válasza:
Attól nem félek, hogy elszáll. Az nagyobb félelmem az, hogy nem az eredeti posztján fog játszani a taktika miatt, és pár rosszabb meccs után padra szorul.
De én nagyon bízok a srácban :)
4/5 A kérdező kommentje:
Az sajnos előfordulhat hogy nem a saját posztján szerepel majd deazért szerintem a padra nem fog szurulni
2015. júl. 26. 21:23
5/5 A kérdező kommentje:
Amugy köszi hogy válaszoltál
2015. júl. 26. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!