Ha bokasúlyokkal fogok gyakorolni pár héten belül látható javulást is elérhetek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy mikor gyakorlok (foci), nem rendes edzés, csak én egyedül, akkor tennék fel magamra bokasúlyokat, (1-1kilogrammosak vannak, szerintem kezdetnek elég) és így fogom gyakorolni a dekázást,cselezést,lövéseket. Vajon így javulni fogok? Gyorsabban fogok tudni cselezni, pontosabbat/erősebbet lőni, jobban dekázni?
14/F
2010. márc. 6. 12:16
1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még hozzáírni, hogy bokasúlyokkal járnék futni is!
2010. márc. 6. 15:50
2/7 anonim válasza:
szerintem cselezni biztos h jobban fogsz , amugy honnan lehet ilyet venni es mennyibe kerul?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem Hervisben vagy bármilyen sportüzletben, én sem tudom pontosan, mert az apám hozta, Ausztriában dolgozik és ott hozta valami üzletből, majd rákérdezek.
2010. márc. 6. 21:08
4/7 SzabóTamás válasza:
Ettől nem fogsz tudni jobban cselezni.Sportiskolás vagyok,és eléggé értek a focihoz.De ez hülye kérdés,h így fogod gyakorolni a dekázást.Ez nem segít a dekázásodon.Nekem a rekordom 548 volt.Kíváncsi lennék,h neked mint amatőrnek mennyi?
6/7 SzabóTamás válasza:
C Ronaldo egy nagy sza....r.Nagyon önző.Sokan útálják.Mint énis
7/7 anonim válasza:
Ronaldot sokan utálják de igazából az irigység beszél belőlük!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!