Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek a Manchester...

Szerintetek a Manchester United visszatér európa krémjébe ismét?

Figyelt kérdés

Az utóbbi két évben csak egy vegetáló csapatot láttam ,Moyes szezonban egy leépülés,LvG tavalyi szezonjában pedig vegetációt,hogy keresi és építi a csapatot,az LvG 1. szezonban már nem volt rossz a keret.

Most meg szinte tökéletes a keretük.

Eddig meg nagyokat igazoltak ,Depay Schweinsteiger Schneiderlin meg Darmian.

2015. júl. 13. 10:19
 1/8 anonim válasza:
Egy csapatot a balszerencse is sújthat ,de akár ez meg is indíthatja őket a lejtőn és ki tudja hol állnak meg?
2015. júl. 14. 06:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ehhez még össze kell rakni a védelmet is. Darmian oké, de még kellenek.....
2015. júl. 14. 07:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Most már csak 1-2 normális középhátvéd kéne és tényleg bajnok esélyes lenne a csapat. Pénz van dögivel, szóval nem fognak lecsúszni a süllyesztőbe. Viszont az a zsoldos De Gea nagy valószínűséggel távozik, és pont emiatt titkon remélem, hogy a BL-ben az MU fogja búcsúztatni a Realt, bár erre most nem sok esély van.
2015. júl. 14. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom minek annyira nagyon középhátvéd

Mert Rojo és Jones jó védők mindkettő a válogatottjuk 1. számú védője,csak összeszokatlanok voltak,mint ha két idegen játékos lenne a pályán.

2015. júl. 14. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen kerettel elég szégyen lenne, ha legalább a BL negyeddöntő nem lenne meg.
2015. júl. 18. 13:15
 6/8 anonim válasza:

Persze hogy visszatér

Bomba kertetünk van még jön egy van persie szintü csatár és rettegj európa

2015. júl. 18. 15:21
 7/8 anonim válasza:
Hát, én mivel nagyon utálom a Unitedet mert összevásárolgatnak mindenkit, nem izgalmas meccseket játszanak, állandóan kimagyaráznak mindent és az eredmény eddig sehol, plusz már egy ilyen kerettel illett volna legalább a 2.helyezés a PL ben, ezért azt mondanám hogy NEM, és remélem is hogy NEM. De azt kell hogy mondjam hogy igen. Mostmár annyi pénze van a MU-nak hogy bárkit meg tudnak, meg is akarnak szerzni maguknak, és ha ez a transzfer így folytatódik, és marad van Gaal, könnyen meglehet hogy a többi csapattol elvéve a jó játékosokat ismét a legjobbak között lesz. Remélem segítettem és remélem, hogy most a United szurkolói nem fognak engem itt lehordani, hogy miket beszélek, de tegyenek ahogy akarják! Én segíteni akartam.
2015. júl. 24. 20:23
 8/8 anonim válasza:

United szurkoló vagyok de ez baromság hogy mindenkit összevásárolgatunk

Csak 2 éve költekezünk holott a többi nagy csapat mindenévben ezt csinálja

2015. júl. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!