Mitörténne a fociban ha összeállni egy ilyen focicsapat? Szerintetek mi változna a foci világában?
Kapus: M.Neuer
JHV:D.Alaba
KH:S.Ramos
KH:G.Pique
BHV:D.Alves
JK:A.Iniesta
KK:B.Schweinsteiger
BK:E.Hazard
JSZ:C.Ronaldo
CS:Messi
BSZ:G.Bale
Cserék:Courtois,Lahm,David Luis,Xavi,Robben,James,Ibrahimovic,Suarez,Neymar,Benzema
Lényegében igazad van, a mai focimeccsek már Koránt sem az igaziak!
90+ percig futnak a labda után és ennyi.
Én manapság már nem igen nézek focit inkább játszom azt
A Real próbálkozott már a "galaktikusokkal", és nem volt sikeres.
Egy csapatba kellenek vízhordók is, nem árt odafigyelni arra is, hogy az adott emberek együtt is képesek legyenek játszani, hogy illeszkedjen a stílusuk egymáshoz, és a csapat által játszott játékstílushoz is. És akkor még nem beszélünk az olyan belső feszültségekről, hogyha mindenki vezér típus egy csapatban, ha mindenki átlagon felüli egóval van megáldva, az milyen gondokat fog okozni, hogy a csatársorodban mekkora hiszti lesz, hogy X-et és nem Y-t tömik labdával, szóval a pszichológiai részéről a dolgoknak...
Ha csak összedobálod a 11 legjobbat, akkor valószínűleg jönni fog egy csapat, amiben pár klasszis mellett egy rakás megbízható játékos van, de csapatként erősebbek, és szépen szétszedik a világválogatottadat.
De ezt a csapatot nem azért raktam össze mert ez számomra az álomcsapat hanem mert szeretném tudni a véleményetek róla.
Egyébként én is tudom,hogy ez a csapat sehogy nem tudna eggyütt működni mert mondjuk Messi meg Ronaldo sehogy nem tudna együttműködni mert mind a kettő az önzőzésről és a cselezésről híres egyáltalán nem a passzjátékról.
Mert a középpálya valahogy meg csak összeállna,de aztán ha labdát szereznek akkor utána menne a vita,hogy Messi vagy Ronaldo kapja meg a labdát. Mert ha M. Kapja meg akkor Ronaldo hisztizik és fordítva.
Szóval ez a csapat sehogy nem tudna összállni akármilyen jó játékosok is vannak benne ugyanis egy csapatba kell összhang és játékstílus viszont így hogy a játékosok külön múlttal külön csapatban külön játékstílust szoktak meg sehogy nem tudna ősze dolgozni a csapat!
Egyébként Még várom a vélményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!