Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mitörténne a fociban ha...

Mitörténne a fociban ha összeállni egy ilyen focicsapat? Szerintetek mi változna a foci világában?

Figyelt kérdés

Kapus: M.Neuer

JHV:D.Alaba

KH:S.Ramos

KH:G.Pique

BHV:D.Alves

JK:A.Iniesta

KK:B.Schweinsteiger

BK:E.Hazard

JSZ:C.Ronaldo

CS:Messi

BSZ:G.Bale

Cserék:Courtois,Lahm,David Luis,Xavi,Robben,James,Ibrahimovic,Suarez,Neymar,Benzema

2015. júl. 9. 18:39
 1/6 anonim válasza:
semmi,ezek a nagy "sztárok" mind ilyen gané védekezős focira vannak nevelve,ezért nem is nézek már focimeccseket,szar tilitoli megy 90 percig
2015. júl. 9. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Lényegében igazad van, a mai focimeccsek már Koránt sem az igaziak!

90+ percig futnak a labda után és ennyi.

Én manapság már nem igen nézek focit inkább játszom azt

2015. júl. 9. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:

A Real próbálkozott már a "galaktikusokkal", és nem volt sikeres.

Egy csapatba kellenek vízhordók is, nem árt odafigyelni arra is, hogy az adott emberek együtt is képesek legyenek játszani, hogy illeszkedjen a stílusuk egymáshoz, és a csapat által játszott játékstílushoz is. És akkor még nem beszélünk az olyan belső feszültségekről, hogyha mindenki vezér típus egy csapatban, ha mindenki átlagon felüli egóval van megáldva, az milyen gondokat fog okozni, hogy a csatársorodban mekkora hiszti lesz, hogy X-et és nem Y-t tömik labdával, szóval a pszichológiai részéről a dolgoknak...

Ha csak összedobálod a 11 legjobbat, akkor valószínűleg jönni fog egy csapat, amiben pár klasszis mellett egy rakás megbízható játékos van, de csapatként erősebbek, és szépen szétszedik a világválogatottadat.

2015. júl. 9. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:

De ezt a csapatot nem azért raktam össze mert ez számomra az álomcsapat hanem mert szeretném tudni a véleményetek róla.

Egyébként én is tudom,hogy ez a csapat sehogy nem tudna eggyütt működni mert mondjuk Messi meg Ronaldo sehogy nem tudna együttműködni mert mind a kettő az önzőzésről és a cselezésről híres egyáltalán nem a passzjátékról.

Mert a középpálya valahogy meg csak összeállna,de aztán ha labdát szereznek akkor utána menne a vita,hogy Messi vagy Ronaldo kapja meg a labdát. Mert ha M. Kapja meg akkor Ronaldo hisztizik és fordítva.

Szóval ez a csapat sehogy nem tudna összállni akármilyen jó játékosok is vannak benne ugyanis egy csapatba kell összhang és játékstílus viszont így hogy a játékosok külön múlttal külön csapatban külön játékstílust szoktak meg sehogy nem tudna ősze dolgozni a csapat!

Egyébként Még várom a vélményeket

2015. júl. 9. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt kérded mi történne a fociban. Nyilván nagyon elméleti a kérdés. Amúgy nem biztos, hogy működésképtelen lenne a csapat, ez csak egy kiváló menedzser kérdése. Ferguson bácsi szerintem egyenesbe rakná őket, viszont nem lenne klub, aki ki tudná fizetni ezeket a játékosokat.Amúgy valóban nem lenének annyira erősek, ha nincs senki, aki kiszolgálná ezeket a sztárokat a játékban. Szóval a kérdésedre válaszolva, semmi különös nem történne a futball világban, a megugró közvetítési díjakon kivűl...
2015. júl. 10. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Ugyan ez a véleményem
2015. júl. 10. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!