1/5 anonim válasza:
Ha foci, akkor a rúgott és kapott gólok számát !
2/5 anonim válasza:
Szerintem te a minuto 92:48-ra gondolsz. A 2014-es BL döntő 92. percének 48. másodpercében fejelte Ramos azt a gólt amivel visszajöttek a meccsbe és megnyerték a 10. BEK/BL trófeát.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem arra gondoltam, amit a 2. irt, joszi.(misolygos smiley-t nem kapsz, mert Barcas vagyok, pedig irnek :D)
2015. júl. 2. 17:23
4/5 anonim válasza:
Én is Barcás vagyok :D és egy 2 percig csak a szőnyeget bámultam, amikor szembesültem, hogy milyen mákkal jöttek vissza a meccsbe. Ha jól emlékszem 5 perc volt a hosszabbítás, és a második szögletből jött a gól. Addigra már minden Atletis kifulladt a sorsdöntő bajnoki meccs után (Barca ellen). Tudom, hogy fociban nincs ha, de ha Simeone nem pazarolja el az egyik cseréjét Diego Costa-ra (egyértelmű volt, hogy nem egészséges), akkor megnyerik a BL döntőt.
5/5 anonim válasza:
Hát azért ahhoz nem csak mázli kell, hogy vki ilyet csináljon :) persze az is jól jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!