Focihuligánok, ultrák leírnátok nekem miért vagytok annyira kiakadva azon a mondaton hogy miattatok nem járnak a családok meccsre, valamint a szurkolói kártyán?
Így van, ahogy mondja az első, a politikusok félnek tőlük. Elmentem egy Jobbikos előadásra, ahol személyesen Gyöngyösi Márton azt mondta, hogy ha összefogna a Fradi, meg az Újpest tábor akkor simán szétvernék a magyar hadsereget...
Ráadásul mint minden ma Magyarországon a pénzért történik.. Kubatov 2-es szektoros volt, ami azt jelenti, hogy benne volt a ferencvárosi szurkolótábor kemény magjában, mindene volt a Ferencváros, csak elcsábította a pénz.
Mit gondolsz a cionista média miért ellenük van és ellenünk hozzák le direkt a híreket? Az egész mögött szintén a politikusok állnak, semmit nem szabad elhinni. Szétvernek mindent és őrjöngenek? Ők csak szurkolni akarnak, de nem lehet mert mindenféle procedúrán át kell esni, hogy meccsre járhass, bezzeg ami Debrecenben történt a napokban azzal semmi baj... Mellesleg most is össze fognak fogni a bevándorlók ellen ha a rendőrség nem tesz semmit, a szurkolótáborok egységesen a debreceni szurkolótábor segítségére lesz ezt kijelentették.
Szinte minden videoton meccsen kintvoltam az elmult 11évben... Soha nem láttam olyat, hogy családot, vagy gyereket bántott volna bárki, sőt sok olyan esetet láttam, mikor a legrészegebb legundorítóbb keménymag szólt az apukának, hogy kikötődötf a gyerek cipőfűzője... Mindenki szívesen látja a gyerekeket...
Szurkolói kártya? Vidi drukker vagyok, de vannak nagyon jó fradis haverjaim, akikkel szoktam járni meccsre, ezt a szurkolói kártya miatt nem tehetem meg többet... 11éve az életed része valami és egyszerűen elveszik tőled, neked is sírna a szád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!