Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A szeptemberi Magyarország-Rom...

A szeptemberi Magyarország-Románia meccsnél mire kellene számítanom?

Figyelt kérdés

Még nem voltam nagyobb szabású focimeccsen, de régóta szerettem volna elmenni egyre és azt hiszem itt a lehetőség.

Tehát az volna a kérdésem, hogy mire számíthatok?

Jegyárak, szurkolói kártya (mégis mi a rák az?), szurkolók várható létszáma stb.

2015. jún. 30. 07:54
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Jegyár még nincs, de biztos nem lesz olcsó. Szerintem alsóhangon 5000 körül. Ennek ellenére teltház, azaz kb 1000 vendég és ~18000 magyar szurkoló (a vendégszektor melletti szektorokat szerintem lezárják majd). Óriási hangulat, szerintem 1-2 balhé...

A kártyáról itt:

[link]

BÉRCSAR!

2015. jún. 30. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:

5000 ft,húha évente egyszer szerintem megengedhető!

Szurkolói kártya már nem kötelező!

Románokkal annyira szeretnek versengeni,hogy lincshangulat lesz kb,de egyszer át kell élni,viszont ne menj oda úgy ,hogy csak magyar mez lesz rajtad,váltáspóló legyen nálad,mert hiába terelik ki a románokat előbb fél órával,azokkal lesz tele a hely.

Ne menj csoportosan,főleg ne a hangos "rám néztél öcskös?" okkal is verekedő feelinges pasasokkal,mert ott vagy vandálkodsz velük vagy ha kimaradsz nem néznek rád jó szemmel,keresd a normálisakat.

Azt hogy sz@r a meccs ki se ejtsd.

Ha román csoporttal találkozol "Erdélyből jöttem" :)

2015. júl. 1. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szurkolói kártya már nem kell, hála a BLMLSZ-nek.
2015. júl. 1. 20:12
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Jó, amikor tegnap írtam, akkor még kellett :)
2015. júl. 1. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!