Focisták ti hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim, akiknek nagyon vékony lábuk van, de akkorát rúgnak a labdába hogy én meg csak nézek...hozzájuk képest az én lábam nagyon nagy. Na meg hogy ők úgy rúgnak nagyon erőset, hogy belsővel...Van olyan ismerősöm aki lábfejjel bombázza meg a labdát úgy hogy azt se látom merre megy...Ennek a 2 típusnak mi a technikája? Vagy annyi az egész hogy teljes pontossággal érjen a lábam a labdához?2015. jún. 25. 00:27
1/3 anonim válasza:
Nem csak a comb, hanem a törzs és a technika is sokat számít. Ráadásul gyors erőkifejtésről beszélünk. Egy súlyzós guggolással felépített vastag comb nagy erőt ki tud fejteni, de maga a mozgás lassabb, ha nem végez gyorsabb gyakorlatokat. Ha megnézed pl az NBA-ben is vannak ropilábúak elég nagy súlypontemelkedéssel.
Mondjuk a legjobb kombináció, ha valakinek olyan a lába mint a Seedorf-é, és robbanékony is az izomzat.
2/3 anonim válasza:
Ráadásul a fiatal (magyar) focisták általában (sajnos?) elég szálkásak, vékonyak. Egy szálkásan izmos comb meg nem túl vastag.
3/3 anonim válasza:
Az én edzőm mindig azt mondja, hogy legyen minél "feszesebb", keményebb a boka, hogy gyakoroljuk akár otthon is a gyors, rövid sprinteket(úgy kb. 10-20 métert), mert csak így tudunk majd jót rúgni... De ha egyszer sikerül jó erősen megrúgni a labdát, úgy ahogy akarod, utána már menni fog, csak gyakorolj! Egyébként meg szerintem elég, hogy valahogy eltaláld középtájon, se túl lent, se túl fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!