Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szólsz hozzá, hogy a...

Mit szólsz hozzá, hogy a barcelona győzött a BL döntőbe?

Figyelt kérdés
Mennyire lepett meg stb?
2015. jún. 7. 03:21
 1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem lepett meg minden foci és Tippmixes ismerősöm Barcelona győzelmet várt,imádom őket,sajnos 2-1-re tippeltem meg a végeredményt igy elmultam,de idén Euróbában senki se volt jobb náluk,jogos győzelem volt!Suarez-Messi-Neymar hármas zseni trió!!!!
2015. jún. 7. 08:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lepett meg, nagyon fontos volt a korai gól, nyugalmat és stabilitást hozott a félidőben. Viszont a 2. félidőben az a 10 perc bealvás nagyon veszélyes volt (a Juve gólja után). Ettől függetlenül megérdemelt katalán siker.

Viszont a szánalmas magyar mentalitást megint jól tükrözi, hogy több helyen azt lehet olvasni, ezt a Barcát a Heynckes-féle Bayern agyonverte volna, a riválisok sérüléseinek köszönhetik a címet stb. Abba bele sem gondolnak, hogy nemcsak 11 emberből áll egy csapat, hanem komoly szakemberek is dolgoznak ott, akik remek munkát végeztek (erőnléti edzők, orvosok, pszichológusok).

2015. jún. 7. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem se lepett meg a Barca győzelme. Bár nem szeretem őket, a tiki-taka unalmas, de nincs meg az ellenszere! Már az ificsapatban beléjük verik, és egyszerűen nem lehet mit kezdeni vele. Az ereikben is ez a taktika folyik. Elképesztő mennyiséget futnak, és csukott szemmel tudnának egymásnak pontos passzokat adni. Nem véletlen, hogy a Fabregas passzkirály lett Angliában. A Barcelonánál csak a Juve tud unalmasabb focit játszani, de ők is bajnokságot nyernek, meg mindent az 1:0-kal. A Barcelona ma a világ legjobb csapata. A döntőben közepes formában kissé szürkén játszva is nyertek. Neymar gálafocit játszott Lichtsteiner oldalán, aki azt se tudta hanyadika van elsején. Majdnem az összes veszélyes akció ott futott. Szóval egyik csapatnak sem drukkoltam de annak nagyon. A Barcelona megérdemelten nyert.
2015. jún. 8. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!