Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hová járhatnék röpizni?

Hová járhatnék röpizni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.még soha nem röpiztem csak tesiórán! viszont nagyon szeretnék járni egyesületbe,de sehol sem találtam..valaki tuda ajánlani nekem valamit Budapesten? vagy már tul késö elkezdeni? elöre is köszy
2010. febr. 26. 16:05
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Én 13 éves vagyok. Én is mindig azt hiszem, hogy már túl késő újat elkezdeni, de anyám mondja, még pont jó... Mondjuk az a lényeg sztem, h hobbi szinten, vagy verseny szinten szeretnéd űzni... valószínűleg él versenyző nem leszel, de na nagyon tehetséges vagy, miért is ne? :D

hát, tudod Budapest eléggé nagy... hányadik kerületben laksz? Én is röplabdáztam de eljöttem a suliból, és az csak sulis volt de jártunk versenyre...

Háát vannak ilyen nagyobb egyesületek... de télleg nem tom hol laksz...

2010. márc. 6. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!