Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Baseball, hogy lehet normálisa...

Réka00019 kérdése:

Baseball, hogy lehet normálisan dobni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom ez nem a leggyakoribb sport itt Magyarországon, de lenne egy kérdésem. Először is előljáróban annyit h mindig is kicsit szerencsétlenül dobáltam a labdát, de most elkezdtem baseballozni. Az edzők azt mondták h rátudnak nevelni a normális dobásra, de mástól meg azthallgatom h én már soha nem fogok tudni normálisan dobni.. :( valaki el tudná nekem magyarázni aki jártas baseball témában h h lehet tisztességeset dobni, vagy valamit, esetleg gyakorlatot h rátérhessek a helyes útra? Edzőkkel is rajta vagyunk a témán de ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném! :)

2015. máj. 22. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Én baseballoztam 3évig. Magyar bajnok is voltam. :P

Hát ugye azért sok mindentől függ, hogy hogyan érdemes dobni. Milyen poszton játszol? Vagy te vagy a Pitcher?

2015. máj. 22. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha jobban szeretnéd írhatsz privátot és ott is segíthetek.
2015. máj. 22. 22:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem nem pitcher vagyok, eddig v left fielden voltam és köszi irok privátban :)
2015. máj. 23. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!