Szerintetek ezekben a párosításokban, jelenleg ki a jobb focista?
A jelenleget ne úgy értésétek, hogy feltétlen ebben a percben, még feltétlen ezt a szezont sem kell érteni, hanem mondjuk ez a szezon, plusz még esetleg az elmúlt egy-két év. Tehát, hogy, a kettő közül, ki jelenkorunk jobbja, az elmúlt pár száz nap alapján.
Mandzukic - Dzeko
Agüero - Diego Costa
Griezmann - Lewandowski
Bas Dost - Harry Kane
C. Ronaldo - Suárez
Robben - Messi
Hazard - Reus
Neymar - Kroos
Götze - Bale
Di Maria - Rakitic
Özil - Fabregas
Isco - Oscar
Iniesta - David Silva
Xavi - Pirlo
Koke - Busquets
Verratti - Pogba
Juan Mata - Xavi
Gabi - Matuidi
Lacazette - Tevez
Depay - Blind
Falcao - Higuain
Van Persie - Rooney
Alexis Sánchez - Sturridge
Vidal - Modric
James Rodriguez - Kevin de Bruyne
Giroud - Aubameyang
Sterling - Siggurdson
Coutinho - Bellarabi
Gerrard - Gündogan
Barkley - Ramsey
De Gea - Courtois
Leno - Ter Stégen
Lahm - Ramos
Nasri - Santi Cazorla
Weidenfeller - Howard
Hart - Lloris
Buffon - Casillas
Sommer - Oblak
Diego Lopez - Sergio Asenjo
Piqué - Kompany
David Luiz - Hummels
Chiellini - Benatia
Boateng - Thiago Silva
Godin - Naldo
Pepe - Skrtel
Ribéry - Schweinsteiger
Köszi előre is a válaszokat!
Köszi a választ, kicsit sok sikerült, de mindenre adtál választ, úgy hogy köszi tényleg, ment a zöld kéz!
Én is elmondom szerintem ki! A jelenlegről még annyit írnék, hogy pl. Lacazette-nél vagy De Bruyne-nél az-az utóbbi egy-két év, az idei szezont takarja, egy Dzekonál meg ellenkezőleg neki inkább a tavalyit, mert idén alig játszatják. Épp ezért nem csak az ideit akartam...
Szerintem: Dzeko, Agüero, Lewandowski, Dost (de Kane nagyobb tehetség), Suárez, Messi, Hazard, Kroos, Götze, Di Maria, Özil, Oscar, David Silva, Xavi, Koke, Pogba, Juan Mata, Matuidi, Tevez, Depay, Falcao, Rooney, Sturridge, Modric, De Bruyne, Aubameyang, Sterling, Bellarabi, Gündögan, Ramsey, Courtois, Ter Stégen, Ramos, Santi Cazorla, Howard, Hart, Casillas, Oblak, Diego Lopez, Piqué, Hummels, Benatia, Thiago Silva, Godin, Skrtel, Schweinsteiger
Dzeko
Agüero
Griezmann
Harry Kane
Suárez
Messi
Hazard
Neymar
Götze
Rakitic
Fabregas
Isco
Iniesta
Xavi
Koke
Verratti
Matuidi
Tevez
Depay
Falcao
Rooney
Alexis Sánchez
Modric
James Rodriguez
Giroud
Sterling
Coutinho
Gerrard
Ramsey
Courtois
Ter Stégen
Ramos
Nasri
Howard
Hart
Casillas
Oblak
Sergio Asenjo
Piqué
David Luiz
Benatia
Thiago Silva
Godin
Pepe
Schweinsteiger
Biztosan van a válaszaim között elfogultság, de ez a saját véleményem :)
Mandzukic
Agüero
Lewandowski
Kane
Ronaldo
Messi
Hazard
Neymar
Bale
Di Maria
Fabregas
Isco
Iniesta
Xavi
Busquets
Pogba
Xavi
Matuidi
Tevez
Blind
Higuain
Rooney
Sánchez
Modric
James
Giroud
Sterling
Coutinho
Gündogan
Ramsey
De Gea
Ter Stegen
Ramos
Cazorla
Howard
Lloris
Buffon
Oblak
D.Lopez
Kompany
Hummels
Chiellini
Boateng
Godin
Pepe
Ribéry
Köszi, ment mindenkinek a zöld kéz!
De Fabregas - Özil, Oscar - Isco párosokból miért mind3-an Fabregas-t és Isco-t írtátok? Szerintem Fabregas nem egy olyan nagy szám, a többi sztár középpályáshoz képest, Özil egyértelműen nagyobb tehetség, és jobban játszott, csak most max. néha nem megy neki annyira az Arsenal-ba, de szerintem még mindig az egyik legfontosabb ember ott. A Real-os teljesítménye alapján meg kőrözi Cesc-t.
Isco meg Oscar szorosabb, de meglepett, hogy mindenkinél Isco. Szerintem Oscar is legalább akkora tehetség, ő a Chelsea-be a támadó felfogású játékosuk közül szerintem a 3. legfontosabb (Costa és Hazard mögött). Isco pedig egyelőre nem is alapember a Real-nal és azért annyival nem jobb csapat a Real. Jó James, Kroos, Modric jobbak Oscar-nál, de Isco szerintem már hasonló szint, pont ezért raktam össze őket, de kicsit meglepett, hogy mindenkinek Isco a befutó.
Fabregasról annyit hogy idén megdöntheti a PL gólpasszrekordját(19 gólpasszt adott),én jobbnak tartom mint Özilt, a másik párosban nem is tudok dönteni,igazából rengeteg párosítás ilyen itt,hogy szubjektíven lehet csak eldönteni.
A kérdést egyébként csak kiváncsiságból tetted ki vagy van valami konkrét célod?
Kíváncsiságból, érdekelt, hogy kit tartotok jobbnak, ezekből a hasonló játékosokból álló párosokból, épp azért nem raktam olyan párost, mint pl. Modric - Ramsey lenne, mert az szerintem majdhogynem egyértelmű, de ezekből a párosokból én, személy szerint csak nagyon nehezen, szerintem lehet, hogy nagyrészt rosszul tudok csak dönteni. Azért raktam nagyjából hasonló poszton játszó párokat össze, mert érdekelt, hogy szerintetek ki a jobb ezeken a posztokon, meg alapból könnyebb így az összehasonlítás. Ilyen szinten tényleg szubjektív de épp ez a lényege, tehát köszi a válaszaitokat, ezzel, hogy komolyan válaszoltatok, már elértem a célt!
Fabregas - Özil közt nehezen tudnék én is dönteni, mindkettő már túl van az aranykorán, előbbinek pont ott volt, ahol utóbbi most játszik. Özilnek meg ugye a Real-ba volt. Két, az én köreimben sokat kritizált játékosról van szó, ezért érdekelt, de fura volt, hogy mindenkinek Fabregas, mert nekem inkább Özil, ennél nehezebb számomra pl. Bellarabi - Coutinho páros, vagy a Pepe - Skrtel. Oscar - Isco hasonlóan fiatal, tehetséges, támadó felfogású kp-ok, nekem ott inkább Oscar, de ott szinte hasonlóan nehéz a döntés mint Bellarabi - Coutinho párosnál számomra, de azért meglepett, hogy mind3-an pont Isco-ra gondoltatok, azért Oscar fontosabb ember a Chelsea-be, mondjuk az is igaz, hogy gyengébb csapat a Chelsea.
Szerintem:
Mandzukic
Aguero
Lewandowski
Ronaldo
Messi
Hazard
Neymar
Bale
Rakitic
Fabregas
Isco
Iniesta
Pirlo
Busquets
Pogba
Xavi
Gabi
Tevez
Blind
Falcao
Rooney
Sanchez
Vidal
James
Aubameyang
Sterling
Bellarabi
Gundogan
Ramsey
Courtuois
Ter Stegen
Ramos
Santi Cazorla
Hart
Buffon
Oblak
Diego Lopez
Pique
David Luiz
Chilleini
Thiago Silva
Godin
Pepe
Ribery
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!