Mit gondoltok, a Washington Redskins össze hozhat új irányító nélkül egy elfogadható szezont?
Pedig anno RGIII-ért a fél franchiset odaadták.
De ha csak a csoportot nézzük, ahonnan szerintem a jövő szezonban is ki fog emelkedni a Cowboys, a Giants is erősített, az Eaglesnek meg ugyanaz a gondja, van 3 irányító, de ha a hármat összerakod, akkor sem kapsz egy értelmeset, de szerintem Washingtonban is az lesz a következő szezonban a kezdő irányító, aki képes egy egyeneset dobni a labdával.
Itt megtalálod, hogy kiket draftoltak és milyen helyen. Irányító nincs köztük. :)
Én is a rézbőrűeknek szurkolok!
Az első szezonjában szenzációs volt RGIII, remélhetőleg elkerülik a sérülések és meg tudja közelíteni azt a formát. Persze nem csak az ő hibája a rossz szereplés, fontos lenne hogy normális fal legyen előtte. Nem vágom az NCAA-t, de a hírek szerint jó falembereket igazolt a Redskins, talán emberesebb lesz a támadójáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!