Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Barca-Bayern! Szerintetek ki...

Barca-Bayern! Szerintetek ki jut tovább?

Figyelt kérdés

2015. máj. 5. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
sima barca
2015. máj. 5. 11:44
 2/10 anonim válasza:
Szar németet úgy kiszoptatja a barca..., de Aupa Atelti
2015. máj. 5. 11:56
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
bayern 7-0 ............... egyértelmü , az össszes csic.ka divatdrukker rákosodjon meg!
2015. máj. 5. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:

Utolsó! Hordd már el magad! Láttalak más kérdésnél is válaszolni, ugyanaz a lekezelő, bunkó stílus, nem csodálkozom a 45%-on. Egy tipikus elvakult Bayern-divatdrukker vagy. Majd kíváncsi leszek mekkora szád lesz, ha esetleg elkenünk titeket...

Hol van már a 7-0 könyörgöm??? Ahogy a másik kérdésnél is leírtam: "We are FC Barcelona! And it's time to revenge!"

Visca el Barca!

2015. máj. 5. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:
sima barca
2015. máj. 5. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó nyomorék sz a r rago csapat a bayern. Meg a ratyi leverkusen is elkente akit az atletico ejtett ki. Egy olyan csapat akit oda vissza vertunk
2015. máj. 5. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:

3-4 alapembere nem játszik a Bayernek szóval a Barca nyer(de minimum egy X).Meglehet nézni,hogy mit csináltak a Porto ellen(első meccs) és a Hertha ellen.

Nem vagyok sem Barcás sem Bayernes sem Fradista(csak szimplán nézem a meccseket)(ezt csak azért írtam le,hogy nehogy valaki azt mondja rám hogy mocskos divatdrukker)

Azt nem értem,hogy miért szidja egymást két olyan ember aki nem ismeri egymást...

2015. máj. 5. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:

"Bayern fog nyerni. Ha Barcelonába ki is kapnak, otthon az Allianz arénában nagyon elfogják verni azt a divatcsapatot. Első gólt megszerzik, akkor onnantól már temetheti magát az a divatcsapat. Btw. én kint leszek az Allianz arénában, 3x, sok divatdrukker Barcás nem mondhatja el magát, én azonban elmondhatom, hogy voltam a Camp Nou ban, és hát messze nincs az Allianz aréna szinvonalától. :) Juve meg szerintem valahogy kivédekezi a Mardidot."

Ezzel kezdődött. Erre én írtam ezt: "1. Aki Barca-drukker, az már divatdrukker is egyben? Érdekes felfogás

2. "az Allianz arénában nagyon elfogják verni azt a divatcsapatot" Ebben nem lennék olyan biztos. A Barca Európa legjobb formájában lévő csapata. Az MSN csúcsformában, ha még kiegészülnek egy Iniestával, aki végre kezdi régi önmagát idézni, akkor nincs védelem aki megállítaná őket (pláne nem a Bayern védelme ami finoman szólva sem acélos idén) A Bayern edzője az a Pep Guardiola, aki akkor is ragaszkodik a hülyeségeihez, ha azok nem működnek. Ő nem fogja feladni a stílusát, labdatartásra fog játszani, a Barca pedig úgy lekontrázza majd őket, hogy öröm lesz nézni. olyan érzésem van, hogy a bosszúvágy kihozza a csúcsformát a Barcánál, akkor pedig meg sem állnak 7 gólig."

Erre ezt kaptam: "takarodj inkább. életedbe nem láttad a saját csapatodat élőben... csak követed a divatot... mi tele vagyunk friss világbajnokokkal"

Ő kezdte a dolgot, és túlságosan is sértő volt nekem hogy szó nélkül hagyjam. Annyira bunkó gyökér a gyerek, hogy irritál.

Egyébként megtalálható itt az egész: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__68..

És biztos vagyok benne, hogy a 45%-os válaszoló ennél a kérdésnél és a másiknál amit belinkeltam, egy és ugyanaz (ugyanolyan bunkó, lekezelő stílusban ír mindkettő)

2015. máj. 5. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
3-0....nehéz elképzelni hogy fordít a Bayern. :) DE lehetnek még meglepetések..
2015. máj. 7. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
csak ezt még meccs előtt kérdezte
2015. máj. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!