Barca-Bayern! Szerintetek ki jut tovább?
Utolsó! Hordd már el magad! Láttalak más kérdésnél is válaszolni, ugyanaz a lekezelő, bunkó stílus, nem csodálkozom a 45%-on. Egy tipikus elvakult Bayern-divatdrukker vagy. Majd kíváncsi leszek mekkora szád lesz, ha esetleg elkenünk titeket...
Hol van már a 7-0 könyörgöm??? Ahogy a másik kérdésnél is leírtam: "We are FC Barcelona! And it's time to revenge!"
Visca el Barca!
3-4 alapembere nem játszik a Bayernek szóval a Barca nyer(de minimum egy X).Meglehet nézni,hogy mit csináltak a Porto ellen(első meccs) és a Hertha ellen.
Nem vagyok sem Barcás sem Bayernes sem Fradista(csak szimplán nézem a meccseket)(ezt csak azért írtam le,hogy nehogy valaki azt mondja rám hogy mocskos divatdrukker)
Azt nem értem,hogy miért szidja egymást két olyan ember aki nem ismeri egymást...
"Bayern fog nyerni. Ha Barcelonába ki is kapnak, otthon az Allianz arénában nagyon elfogják verni azt a divatcsapatot. Első gólt megszerzik, akkor onnantól már temetheti magát az a divatcsapat. Btw. én kint leszek az Allianz arénában, 3x, sok divatdrukker Barcás nem mondhatja el magát, én azonban elmondhatom, hogy voltam a Camp Nou ban, és hát messze nincs az Allianz aréna szinvonalától. :) Juve meg szerintem valahogy kivédekezi a Mardidot."
Ezzel kezdődött. Erre én írtam ezt: "1. Aki Barca-drukker, az már divatdrukker is egyben? Érdekes felfogás
2. "az Allianz arénában nagyon elfogják verni azt a divatcsapatot" Ebben nem lennék olyan biztos. A Barca Európa legjobb formájában lévő csapata. Az MSN csúcsformában, ha még kiegészülnek egy Iniestával, aki végre kezdi régi önmagát idézni, akkor nincs védelem aki megállítaná őket (pláne nem a Bayern védelme ami finoman szólva sem acélos idén) A Bayern edzője az a Pep Guardiola, aki akkor is ragaszkodik a hülyeségeihez, ha azok nem működnek. Ő nem fogja feladni a stílusát, labdatartásra fog játszani, a Barca pedig úgy lekontrázza majd őket, hogy öröm lesz nézni. olyan érzésem van, hogy a bosszúvágy kihozza a csúcsformát a Barcánál, akkor pedig meg sem állnak 7 gólig."
Erre ezt kaptam: "takarodj inkább. életedbe nem láttad a saját csapatodat élőben... csak követed a divatot... mi tele vagyunk friss világbajnokokkal"
Ő kezdte a dolgot, és túlságosan is sértő volt nekem hogy szó nélkül hagyjam. Annyira bunkó gyökér a gyerek, hogy irritál.
Egyébként megtalálható itt az egész: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__68..
És biztos vagyok benne, hogy a 45%-os válaszoló ennél a kérdésnél és a másiknál amit belinkeltam, egy és ugyanaz (ugyanolyan bunkó, lekezelő stílusban ír mindkettő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!