Ti kit hogyan értékelnétek a Barca védelméből és középpályájáról?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki legjobb ezen posztokon? A középpályán még mindig Iniesta a legjobb szerintetek? Nagyjából tudnátok értékelni, esetleg pontszámban is, a játékosokat, ezekről a posztokról? Szerintetek a középpályáról kik azok akik jelenleg a 3 csatár szintjén vannak? Bár szerintem köztük Neymar gyengébb szint, ti hogy vagytok vele?2015. máj. 3. 06:32
11/12 A kérdező kommentje:
Szerintem (nem tudom mi szólt ebből nekem...) ha csak Neymar van ott, Thiago Silva nem, akkor a brazil csapat egy valamivel magabiztosabb, a dolgokat jobban a kezükbe tartó együttes lett volna, valószínűleg ennyire nem estek volna szét mint a 20. perc környékén, így szerintem 4, max. 5-nél többet nem kaptak volna, gólt max. 1-2-t rúgtak volna akkor is, de lehet annyit se, mert a német védelem nagyon erős, és Oscar és csak a végén tudott egyet villanni, amikor kb. már le is sz*arták a németek. A hollandok ellen ugye Silva már játszott, akkor 3-at kaptak, egy 11-essel és egy utolsó percekben bekapott góllal, szóval, ő még nagyobb hiány volt Neymarnál. Ha mindketten lettek volna, a németek akkor is nyernek egy 2-3 góllal. Itt a lelki vonal fontos volt, meg az alap játékerő, és mindkét szempontból fontos volt Neymar. De eléggé eltértünk már a témától.
2015. máj. 6. 03:08
12/12 A kérdező kommentje:
De inkább ne beszélgessünk a vb-ről, mert csak felidegesítem magam, hogy szétreklámozzák, mindenki azt nézi, még aki életében labdát se látott, az is, erre 80-90%-ban az ember olyan mérkőzéseket lát, mint ha egy magyar ligába lenne... vagy hogy ne mondjak olyan csúnyát, egy angol harmadosztályba.
2015. máj. 6. 03:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!