Tippmix Olympiakosz-Bordeaux v Stuttgart-Barcelona v Fiorentina-Milan v Hapoel-Rubin kazan v Juve-Ajax h Wolfsburg-Villareal v?
Odavágók: villareal-wolfsburg 2-2 lett villareal 83. perctől 10 emberrel játszott és a wolfsburg 11 esből egyenlített,Kazan-Hapoel 3-0 lett (remélem azért nem lazítanak)Ajax-Juve 1-2 (ajax jobb volt) De nincs suarez? v sulejmani
szerintetek mennyi esélyem van? 500 Ft ból 55475 Ft ha bejön meg vagytok hívva egy sörre ;D FORZA JUVE
Bármi megtörténhet,de véleményem szerint az Olympiakosz otthon verhetetlen,a Barca és a Milán nyerhet és a Juve is,viszont a Villarreal idegenben nagyon gyengécske szokott lenni a spanyol bajnokságban,közel se biztos a győzelme.
Én ajánlom neked az Udinese-Caiglari H és a Inter-Chelsea D ,valamint úgy érzem hogy a City nyerni fog a Stoke ellen FA kupában.
Sok szerencsét!!!
nem hülyegyerek ez a kérdező;) lehet hogy én is megteszem így, bár szerintem sem fog a kazan a győzelemre menni.
szerintem a chelsea nyer, mert az inter nagyongyenge a BL-ben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!