Sevilla vagy Real Madrid?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki fog nyerni?2015. máj. 2. 13:12
1/11 anonim válasza:
Real Madrid,fontos nekik a bajnoki címért folyó küzdelemben.
2/11 TallandThin Boy válasza:
Én a Realnak drukkolok, de simán megtörténhet, hogy a Sevilla nyer, ugyanis elég jó csapat, a Real pedig nem a legjobb mostanában.
3/11 TallandThin Boy válasza:
Ja és a Sevilla eddig veretlen hazai pályán ebben a szezonban. Igaz minden sorozatnak meg kell szakadni egyszer, de nehéz lesz megtörni az tuti.
4/11 anonim válasza:
Biztos, hogy a Real fog nyerni, mert a Sevilla sem magának köszönhette a Barca elleni döntetlent, hanem a katalánok bénázták el a 2. félidőt és ezt a szívességet a királyi gárda nem fogja megtenni. A Sevilla a Real ellen amúgy is mindig "becsicskul", márpedig ha most is ez fog történni, akkor tuti, hogy a Real lesz a bajnok, mert a Barca sajnos nem fog nyerni az AtM ellen idegenben.
5/11 anonim válasza:
Ezt most az elozonek szannam: Szerinted ki az erosebb csapat, a Real vagy az Atleti? Hat igen, a Real. Bar teljesen mindegy, MINDKETTOT legyoztuk, semmo akadaly nincs elottunk, olyan bomba formaban vagyunk, hogy kis erofeszitessel is mienk lesz a meccs es a bajnoki cim is. A madridistak mar most keszulhetnek a lelki apolasra, mert A BARCA LESZ A BAJNOK. Puszi
6/11 A kérdező kommentje:
Real behúzta :) És szerintem meg a real madrid lesz a bajnok
2015. máj. 3. 10:04
7/11 anonim válasza:
Direkt megnéztem az AtM-Bilbao meccset és nem tudtam elhinni, hogy a bíró két 100%-osan szabályos góltól fosztotta meg az Atletico-t les címén. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani (pedig az utóbbi évek alapján bőven lenne rá ok), de ha egy Lahoz féle gyökér bíró fogja vezetni a sorsdöntő meccset (ő volt az aki tavaly nem adta meg Messi teljesen szabályos gólját az utolsó fordulóban), akkor játszhatunk bármilyen jól, az AtM van olyan masszív csapat, hogy 1-2 rosszul megítélt lesgóllal kihozzák egy döntetlenre a meccset. Ha a Valencia sem lesz jó egy x-re, akkor muszáj lesz megverni az AtM-ot negyedjére is ebben a szezonban.
8/11 anonim válasza:
Es mi nem huztuk be tegnap, te nagyon okos?:Dddd 8:0-ra raadasul, egy 2:3-tol ne legyel elajulva
9/11 TallandThin Boy válasza:
#8 A Barca az utolsó csapattal játszott, a Real viszont azzal a Sevillával, akit a Barca nem tudott megverni, csak 2:2-őt játszottak. A Real viszont meg tudta verni tegnap 3:2-re. Nos?
10/11 TallandThin Boy válasza:
Szóval nem csak a gólok száma számít, kicsit visszavehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!