Ha az Fc Barcelonának lejár az átigazolási tilalom akkor szerintetek a Pogba, Isco, Oscar, De Bruyne 4-es közül kit kéne megvennie a csapatnak?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 09:44
1/6 anonim válasza:
Ebből a négyesből egyértelműen Pogba vagy Isco, de amúgy Verrattit kellene elhozni a Psg-ből
2/6 anonim válasza:
A Barcának most olyan középpályásra lenne szüksége, aki szórni tudná a támadóknak a forintos labdákat, de stabilitást is hozna (lásd Rakitic). Erre De Bruyne lenne a legjobb, mert egyrészt nem lenne olyan drága, másrészt meg fiatal (talán Koke lenne még ilyen de nem biztos hogy beválna). Isco lenne a másik opció, de ki lehet találni ez miért nem fog soha megvalósulni. Pogba sztem nem kellene, főleg annyi pénzért, mert ő inkább támadó szellemű, amolyan "középpályás Neymar".
3/6 anonim válasza:
Pont ez az, hogy egy támadóbb szellemű kp. kell most, aki emellett tud ütközni, szerelni ha kell. Pogba pedig pont ilyen.
Iniesta helyére kell sürgősen utánpótlást találni
4/6 anonim válasza:
Szerintem Pogba lenne a legjobb...Remekül passzol, jól lő, visszamegy védekezni..
5/6 anonim válasza:
Ebbol a negybol szerintem Isco
De amugy sztem Reus-t vagy Hazardot kene
6/6 anonim válasza:
Verratti kellene a PSG-ből és De Bruyne a Wolfsburgtól, és pótolva lenne Xavi és Iniesta - fiatalok, illenek a Barcába és nagyon jól passzolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!