Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Pingpongasztalt szeretnék...

Pingpongasztalt szeretnék venni, de nem tudom kültérit, vagy beltérit vegyek?

Figyelt kérdés
Az asztalt fűtetlen, de zárt helyiségben fogjuk tárolni, a szabadban fogunk rajta játszani, de csak kizárólag jó időben, tehát eső, hó stb. nem fogja érni. Nem tudom ilyen esetben vehetek beltérit, nem fog tönkremenni, vagy a külső tárolás (hőmérséklet) miatt szükséges a kültéri asztal - ami ugye jóval drágább?
2010. febr. 20. 22:48
 1/8 anonim válasza:
Ha nem éri rendszeresen nedvesség, szerintem jó a beltéri is. Persze mindig figyelned kell, milyen az időjárás, nehogy kint felejtődjön.
2010. febr. 20. 23:00
 2/8 anonim válasza:
A beltéri bőven jó!Mi jó időben kirakjuk,télen, meg rossz időben bent tároljuk:)és a beltéri olcsóbb is mint a kültéri:)
2010. febr. 21. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Beltéri van nekünk és kint is játszunk rajta arra viszont figyelj hogy erős nap ne érje (felpupulykásodik) és szárazzal töröld mert ha nem akkor meg úgyan úgy jársz.
2010. febr. 22. 17:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem gond, hogy csak fűtetlen helyiségben tudjuk majd tárolni? Az üzletben mindenáron beltérire próbálnak rábeszélni.
2010. febr. 22. 23:01
 5/8 anonim válasza:
dehogy gond:)
2010. febr. 23. 19:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Most látom hogy elírtam, szóval mindenáron kültérire próbálnak rábeszélni.
2010. febr. 24. 11:49
 7/8 anonim válasza:
a kültéri drágább és jóidőben jó a beltéri is:)!
2010. febr. 25. 09:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget mindenkinek.
2010. febr. 25. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!