Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan legyek "bátrabb"?

Hogyan legyek "bátrabb"?

Figyelt kérdés

Az edző és a csapattársaim azt mondják, hogy félek a labdától, az ütközéstől, a cselezéstől, a lövéstől meg kb. mindentől.

Ne úgy képzeljetek el, hogy csak állok a pályán mint egy ... ( :D ) hanem megyek, és próbálkozok és csinálom de nem elég !

Szóval hogyan tudnék megbirkózni ezekkel a dologgal, hogy teljesen nyugodtan játszak úgy, hogy a játékra figyelek és "nem félek semmitől, bedarálok mindenkit" felszabadultan cselezgessek, lövöldözzek, ütközzek ha kell.

Nem vagyok rossz játékos mert az eszem megvan hozzá, csak tényleg mindenki azt mondja, hogy félek.

Előre is köszi a válaszokat !

2015. ápr. 9. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem a sikertelenség idegesített fel kellőképpen. :D Aztán annyira belejöttem, hogy csak na. Meg persze bizonyítani is akartam. De a kellő magabiztosság már adott volt, egy enyhe nagyképűséggel meg borsozva. :D
2015. ápr. 9. 22:59
 2/4 anonim válasza:
Nekem sérülés után volt/van ez a problémám, nekem mindig azt mondják hogy ha gyengébben megyek oda nekem fog fájni :D erősnek kell lenni nem félni !! Ha jön a baj jön az mindenképpen
2015. ápr. 10. 19:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Jöhet még ha van :D

2015. ápr. 12. 12:54
 4/4 anonim válasza:
Figyeld a labdát és akkor könnyebben fogsz öszpontosítani 1-2 elvesztett párharc után majd revansot akarsz venni így könnyebb lesz. Ha lehet kiabál Középen! Passzolj! Itt jövök üresen! stb.
2015. máj. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!