Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért nem akar Huszti soha...

Miért nem akar Huszti soha többet válogatott lenni?

Figyelt kérdés
2010-ben lemondott a válogatottságról az akörül kialakult légkör miatt. Azóta volt egy Pintér Attilánk, akit szintén visszautasított. Lényegi változást mégis Dárdai Pál jelent az akkori körülményekhez képest, mégsem szeretne az ő válogatottjában sem szerepelni. Mi az igazi indok, hogy nem akar többet válogatott lenni?

2015. márc. 6. 11:57
 1/4 anonim válasza:
100%
Kérdezd meg tőle...Mi honnan tudhatnánk?
2015. márc. 6. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
gondoltam hátha van olyan cikk, amibe én nem futottam bele, te meg igen
2015. márc. 6. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Kicsit próbáljuk meg a helyébe képzelni magunkat:

31 éves, túl van az aranykorán (Hannover), elment Kínába pénzt keresni egy -európaihoz képest- gyenge futballközegbe. Minek kellene motiválnia őt, hogy a válogatottban játsszon? Hogy kijussunk valahova, de ő már ne lehessen ott 33-34 évesen? Hát persze... Nagyon is reálisan látja a dolgokat, teljes mértékben meg tudom érteni döntését.

Annak idején az is kifogás volt, hogy túl sok NBI-es játékos került be a keretbe, olykor akár a kezdőből is kiszorítva légiós játékosokat, amit persze Huszti nem vett jó néven, ezt hangoztatta is. Ugyan légiósaink akkoriban alig-alig kaptak játéklehetőséget klubjaikban, folyamatosak voltak a karrierkudarcok is, de ki kell mondjuk, hogy ezek a játékosok még ilyen körülmények között is klasszisokkal jobb játékerőt képviseltek, mint az NBI-ben fordulóról fordulóra kezdő játékosok.

2010 augusztusában volt az utolsó meccse, Anglia-Magyarország 2-1, Egervári első meccsén. A félidőben lehozta Husztit és sok Videoton játékos kapott helyet a csapatban. Elsősorban ezek alapozták meg Huszti döntését, amily véleményt egyébként Dzsudzsi, Vanczák, Buzsáky is osztott!

Most pedig itt vagyunk 2015-ben és még mindig számítanánk rá, de a döntés már végleges. Mégis mi oka volna 5 év után mégis visszajönni 31 évesen?

2015. márc. 6. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
#3-as végre egy futballértő!!
2015. márc. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!