Ki a legjobb női és férfi kosárlabdázó?
Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 23:13
11/20 anonim válasza:
mostnra már inkább Lebron,de régen még Kobe volt,de az idő eljár felette is...Lebron 4ever:D
14/20 anonim válasza:
nekem nőknél Zuzana Žirková játéka nagyon megnyerő
nem mondom, hogy a legjobb, de élvezetes nézni
magyar pedig Iványi Dalma :)
15/20 anonim válasza:
lebron jó de kevin durant 1 év mulva kimagaslóan jobb lessz mint kobe és lebron . de brandon jennings is elég jó lessz de jelenleg kevin durant és lebron.
16/20 anonim válasza:
Én csak a nőket ismerem jól: Iványi Dalma, külföldi Amaya Valdemoro vagy Diana Taurasi
18/20 anonim válasza:
Férfiaknál Lebron(bár én nem csípem) nőknél Cancade Parkert szokás a női Kobenak nevezni, talán ő a legjobb(érdekesség hogy ő az nba-s anthony parker tesója, kicsit többre vitte mint a bartyesz:D)
Nálunk meg Hanga, nőknél viszont passz:s
19/20 BasketBoy válasza:
Nem mindegy hogy mostani vagy régebbi játékosok.
Én Férfi játékosokból sokat tudok mondani, de statisztikailag itt a top 5. (NBA)
1. Wilt Chamberlain
2. Kareem Abdul-Jabbar
3. Bill Russel
4. Shaquille O'neal
5. Michael Jordan
20/20 Hawk69 válasza:
Férfiaknál nagy potenciál Anthony Edwards nőknél Caitlin Clarkból lehet nagy sztár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!