Nem lesz gáz ha visszamegyek?
Figyelt kérdés
2éve kezdtem el kosarazni. szeptemberben abbahygtam mert a szüleim nem engedték hogy járjak a tanulás miatt. most azonban március-április körül visszaszeretnék menni mert nagyon hiányziK:( főleg a csapattársaiM:(
viszont attól félek hogy az edző és a többiek furcsán fognak rámnézni hogy igy hirtelen visszamegyek.. nem lesz gáz?
2010. febr. 14. 14:56
1/4 anonim válasza:
Ha normálisok akkor örömmel fognak üdvözölni. Szerintem előbb beszéld meg anyudékkal, nehogy megint beszopassanak!
2/4 anonim válasza:
Nugodtan visszamehetsz. Hozzánk is a multor visszajött egy srác kb. másfél év után. Meg szoktak elmenni visszajönni. Nyugodtan.
3/4 anonim válasza:
Visszamennyéééééééél!!!!!!!!!
Sztem:)
4/4 anonim válasza:
hát ha beszéltél az edzővel hogy most abbahagyom ezé meg ezé akkor most nemlehet probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!