Röplabdánál hogyan kell becserélni?
Figyelt kérdés
Edzésen egyszer elpróbáltuk, de nem értem, hogy mikor kell oldalról befutni, meg hasonlók. És elég ciki lesz ha meccsen nem tudom majd. Valaki eltudná magyarázni? Köszönöm2015. febr. 21. 07:03
1/2 bogyimanocska válasza:
amikor az edző cserélni akar akkor mutatja a bírónak hogy cserét kér, a bíró ekkor megállítja a játékot és kijön a csapattársad akire téged cserélnek le a vonalon kívül pacsiztok és akkor mész be
2/2 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszoltál, de nem erre gondoltam, hanem arra mikor a pályán két ember becserél, de már sikerült megértenem :)
2015. febr. 28. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!