Nem tudom, mit tegyek. Szeretnék kézilabdázni is, de kosarazni is. Bár belátom, kézilabdában kiemelkedően teljesitettem, kosárban meg nem vagyok olyan jó. Szerintetek mit tegyek?
Lassan 1 éva abbahagytam a kézilabdát, az edzőm miatt. 3 évig jártam oda. Most lettem 9-es, és mivel új iskola, új lehetőségek. Megtetszett a kosárlabda, amiben nem vagyok rossz, de nagyon kezdőként játszom. A kézilabdában viszont jó voltam. A volt edzőtársam elment egy új csapatba, ami jobb mint amibe volt.(velem együtt) Tegnap ráirtam, elkezdtünk dumálni, és elmeséltem neki, hogy nagyon hiányzik a kézi. Azt mondta, hogy menjek oda, ahova ő jár. Nagyon megörültem, de a kosárlabdát sem szeretném abbahagyni, vagy legalább valami köztes megoldást kéne találni. Ti mit tennétek, és szerintetek én mit csináljak most?
15/f
Mi nem tudjuk megmondani, hogy neked mi a jó, ha kézilabda ment jól, és azt mondod hiányzik is, akkor evidens hogy az. Milyen magas vagy?
Egy új sportot nehéz megtanulni, mire megtanulod 12.-es leszel, tehát nincs értelme, csak ha nem olyan irányba mész tovább.
Köztes megoldás van, jársz mind2re, de ez nagyon lehúzza a tanulást.
Ha engem kérdezel, menj kézilabdázni. Mondom ezt úgy, hogy 6 éve kosarazom.:)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!