Szép estét! Szeretnék Ausztriába elmenni egy próbajátékra és ha úgy adódik akkor kinn maradni focizni. Hogyan kezdjem el így ismeretség semmi nélkül?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 23:24
1/8 anonim válasza:
Keresd meg 3-4-5. osztályú klubok honlapját, ott lesz az elérhetőségük, írj nekik emailt és érdeklődj.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Szerinted mennyi esély van rá hogy bármelyik klub elhívna egy próbajátékra csak azért mert írtam nekik egy emailt?
2015. febr. 4. 14:55
3/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs őszintén szólva.. Ha tényleg ezt akarod akkor legyél kitartó, írt 100 csapatnak, valamelyiknél csak szerencséd lesz!
Ha vállalod a kiutazást akkor biztos kapsz esélyt valahol.
4/8 A kérdező kommentje:
Igazad van!
Köszönöm még 1-szer!
2015. febr. 4. 20:21
5/8 anonim válasza:
Őszinte leszek, nem írni kell, hanem fogni magad és elmenni, személyesen közölni a szándékaidat az adott klubnál. Elutasítani biztosan nem fog egy 3-4-5-öd osztályú csapat, meglátogatod az edzéseiket aztán majd döntenek a sorsodról. Persze ezt nyáron érdemes megtenni, amikor már vége van a bajnoki szezonnak. Ismeretség szerintem nem szükséges, egy kis német tudás annál inkább! (de az angol sem rossz)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Hát igen csak szerettem volna tudni hogy hogyan működik ez! :)
Gyere haver ki kell menni!
2015. febr. 6. 17:18
8/8 Pedros válasza:
Sziasztok!
Van már valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!