Mennyi a magyar dekázási rekord?
Utánanéztem, de mindenhol más számít rekordnak, nem tudom melyiknek lehetne hinni... érdekel akár az adott idő alatt megtett dekázások száma is (pl. 1 perc alatt), de bármilyen más formájában is jöhetne pár infó.
Én 1 perc alatt 140-et tudok megcsinálni, a rekordom pedig 1080, persze ment volna tovább is, de elfogyott a motiváció. Valakit "le kell győznöm", ezért kellene egy cél, egy rekord amit megdönthetek.
amennyiben a feladat az, hogy 1 percen belül a legtöbben csinálj, akkor nyilván annak leggyorsabb módját választod :)
persze ha nincs időkeret mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmes.
erről a 2200-as srácról én is olvastam, de azóta megjelent egy olyan cikk is, amiben egy huszonéves srác csinált 9000-valamennyit kicsivel több mint 1 óra alatt.
Szerinted, ha levideóznám, ahogy 10 000-et dekázom, azt lehetne hivatalos eredménynek venni? Elfogadná azt bárki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!