Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Fogszabályzóval a számba...

Ügyifagyi kérdése:

Fogszabályzóval a számba lehet focizni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet csak vigyázz ki ne essen, ha meg rögzített, akkor arra hogy ne kapja el a labda, de ennek kicsi a valószínűsége.
2015. jan. 29. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Figyelj arra, hogy ne rúgjanak fejbe, mert akkor szépen fel tudja szaggatni az ajkakat. Ha nagyon parázol miatta, akkor szerezz egy fogvédőt (van direkt fogszabályzóhoz kialakított).
2015. jan. 30. 09:08
 3/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy otthon a fociban 2007/2008 szezon Werder Bremen Naldo középső védő egy teljes szezont abban focizott le, szabály ezek szerint nem tiltja hogy ne focizz abba viszont kellő odafigyelés ajánlott, mert ahogy az előző kommentelő is leírta csúnya sérüléseket okozhat
2015. jan. 30. 17:19
 4/7 anonim válasza:
Nem ajánlom, hogy a szádban focizz, mert kirúgod a fogadat.
2015. febr. 1. 23:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Hátvéd vagyok, és ha kirugják a labdát vagy ilyesmi akkor bele kell fejelnem... és ezért gondoltam
2015. febr. 2. 23:49
 6/7 anonim válasza:
Felőlem...
2015. febr. 4. 03:55
 7/7 anonim válasza:
Lehet persze, csak figyelj arra hogy ne nagyon fejelj a labdaba mert az nem biztos hogy jot tesz
2015. febr. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!