Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lemaradtam NBA-ből. Valaki...

Lemaradtam NBA-ből. Valaki segítene? :D

Figyelt kérdés
Már régen néztem NBA meccseket:D Eredményeket szoktam mostanában megnézni. Ami feltűnt, hogy a Golden State Warrirors és a kisebb teamek mostanában nagyon jól szerepelnek. Ennek mi az oka?:D
2015. jan. 24. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

A GSW-t jelenleg a fantasztikus Smash Bros viszi a hátán, azaz Clay Thompson és Stephen Curry. Előbbi ma éjszaka NBA-rekordot döntött, egy negyed alatt 37 pontot dobott, 11/11 három pontos, elképesztő volt.

A csapatok erősorrendje a draftrendszer miatt nyilván változik. Az egy-két még ócska Cleveland most igazi Dream Team James-szel, Love-val és Irving-gel, a Raptors és a Hawks is megerősödött szépen.

Az elmúlt 10 évben bika Lakers-ben kiöregedett Nash és Kobe, a Heat-ből elment James.. Az OKC szerintem összekapja még magát.

2015. jan. 24. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:

*Splash Bros, Klay Thompson, és 9 tripla volt abban a negyedben, de pontosan így van, ahogy az első válaszoló mondja. Figyelni kell a Warriorsra, nagyon hatékony az egész dolog, akkor is, ha nem ülnek a triplák.

Keleten a Cleveland a nagy nevek miatt főesélyesnek van kikiáltva, de elég jól kezdett a Toronto is, bár most kicsit kisebb lángon égnek. Oda kell még figyelni a Chicago-ra, Jimmy Butler nagyon sokat fejlődött, és Rose is egészséges, plusz jött Pau Gasol. Na és az éllovas Hawks, akiknél nem értem, hogy miért működik ennyire, de hatékony a kis nevek csapatjátéka :D

Az eddig nagyon trágya Bobcats egész jókat draftolt, és cserélt, annyira már nem vészesek, a Washington pedig egy-egy meccsre bárki ellen jó lehet.

Nyugaton bonyolultabb a helyzet. A Golden State betegesen jól néz ki, ők jelenleg elég esélyesek egy döntőre. Itt még jól megy idén a Memphis-nek, Portland-nek, a Houston szuperhatékony kosárlabdát játszik (bár én nem látom őket 4 meccsre jónak sokak ellen), a Dallas egész jó csapatot tett össze, Rondo-val, Ellis-sel, Parsons-szal, Nowitzki-vel, Tyson Chandler-rel. Ezenkívül a Clippers, San Antonio, OKC soha nem írható le teljesen :)

A régi nagyok közül a Boston és a Lakers kiöregedett, megkezdték az újraépítkezést, mint ahogy a Minnesota, a Philly és a New York is a tabella végén kullogva reménykedik a jó Draft helyben :)

Nemsokára itt az idei év nagy vízválasztója, az All Star gála, ami után minden évben jön pár fordulat. Meglátjuk mi lesz :)

2015. jan. 24. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

# 2

A Timberwolves 2-3 év múlva nagyon jó lehet.. Idén a gyenge szereplés után jó helyen draftolhatnak, meg alapból ott van az elmúlt két év 1/1-e(Wiggins és Bennett). Egy kis tapasztalat és összeszokottság és ütős gárda lehet belőlük.

2015. jan. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!