Real-drukkerek: Mit szóltok ahhoz, hogy az Atletico kiejtett titeket a kupában?
Nem provokálás, csak érdekelnek a vélemények. Nemzeti Sporton olvastam a kommentek között egy csomó magyarázkodást, ugye Ronaldo nyilatkozta, hogy "a Király-kupa nem olyan fontos".
Kicsit fura kérdés, de az orrotok alá akarom dörgölni, hogy kiesett a Real. :D
Utolsónak hatalmas Like! :'D a kérdést olvasva ugyanezt szerettem volna leírni én is.: )
Kedves kérdező! Azok után, hogy a Barça szépen hazaküldte őket oda ahova valók, semmit!((: Úgy érzem nem az jutott tovább erről a nyolcaddöntőröl, aki megérdemelte volna. Abszolút nem...Kedves favágó barátaid (mert feltételezem a fanjuk vagy) a rugdosódáson és a szabálytalan játékon kívűl, máshoz nagyon nem értenek, evvel pedig nemcsak a futballt, de magát a sport szellemiségét is megszégyenítik. Személy szerint, én ajánlanám nekik a cselgáncsot, mert ott szerintem hatékonyabbak és eredményesebben lennének!: ) vagy ha már itt tartunk, inkább a kick-box-ot.:'DDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!