Mi a véleményetek a női fociról? Ha tetszik miért, ha nem támogatjátok miért nem? Ismertek híres női focistát aki sokra vitte (pólóhúzogatás nélkül)?
Figyelt kérdés
Ha egy nő labdarúgóbabérokra akar törni lehet-e olyan híres mint pl.: Maradona v. Casillas? Csak mert én egyet sem ismerek. És akiről mégis hallottam arról is csak azért mert mellette topmodellkedik. A nőket egyáltalán nem tisztelik a fociban, csak ha mutogatja is magát????!!! Légyszi válaszoljatok!!!2010. febr. 7. 19:57
11/12 anonim válasza:
"Alapjában véve annyira halott ötlet mint a magyar foci."
Ha a magyar foci annyira halott ötlet lenne, akkor hogy jutottunk volna el a világbajnoki döntőig?
Igaz csak egyszer, de az is valami.
12/12 Evi^^ válasza:
En lány vagyok és focizom..nekem regen rossz volt,mert tul fiusnak talaltam..de nem erdekel mit mondanak..ha en szeretem csinalni akkor csinalom...es kitudja meg lehet,hogy vihetem meg vele valamire😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!