Nektek mi a véleményetek a TrollFoci rajongók többségéről?
A TrollFoci nem rossz, de a "rajongói" sokkal -->"""!!!viccesebbek!!!"""<--. Kb. annyit érnek mint az MTK ultrák....
Már egy éve minden TrollFoci kedvelő az olyan képek alá, amin klasszis játékos(ok) van(nak), hogy "ez ki?", "ez valamilyen együttes?".
Ezek olyan viccesek, hogy az valami felfoghatatlan.
Ebbe mit élveznek? Valaki világosítson már fel.
Szerintem a TrollFoci kedvelőinek fele biztos nagy foci rajongónak érzi magát, mégis lenézik a nagy focistákat. Persze modt ez a divat, és azt hiszik hogy vicces, de szerintem már elég unalmas. Szerintem ezeknek az embereknek 10%-uk se mondaná ki, hogy Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, stb... valóban a legjobb focisták. Ez a mondat nekik olyan, mintha azt kéne mondani hogy gyűlölik az anyjukat. Kb.
Ezek az emberek nem foci rajongók, hanem elvakult divatb.z.k.
Persze vannak kivételek de a többség ilyen.
egyáltalán nem vicces.
van egy ilyen kép, amin az apple penes videóból 3 képet kivágtak, és valami öreg pali van rajta, valami ilyesmi:
i have a k**va
i have an**d
aaa! k**va an**d!
erre 11ezer lájk. miért vicces? valaki elmagyarázza? pedig ehhez nem is kell különösebb focis háttér, hogy megértsd, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!