Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A fiu focicsapatba jatszhat...

A fiu focicsapatba jatszhat lany is?

Figyelt kérdés
Én nem akarok lányokkal játszani csak fiukkal és meg szeretném tudni,hogy lehet e.

2015. jan. 12. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából nem, illetve attól függ, milyen szinten. Rendes csapatban, rendes edzéssel nem lehet. Nem is bírnád, egy fiú edzés sokkal keményebb, nem kívánság-műsor. :D

Eleve biztosítsanak neked egy külön öltözőt? Ütközéseknél, szereléseknél, fejeléseknél külön figyelmet szenteljenek rád, hogy nehogy durván csússzanak be? Arról nem is beszélve, hogy nem is lennél olyan gyors, erős, technikás és ügyes, mint a többiek, nem férnél be a csapatba.

2015. jan. 12. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak falusi szinten láttam ilyet, ott is csak gyerekeknél. Nem szerencsés, ha fiúk és lányok egy csapatban játszanak. A fiúk nagy része valószínűleg nem merne lökni téged vagy becsúszni neked, aki viszont felvenné veled a harcot az valószínűleg lenyomna. Nem hiába van külön női és férfi foci.
2015. jan. 13. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!