Véget ért a magyar női kézilabdázás sikerkorszaka?
Én ezt nem mondanám :) Bár igazad van, hogy a szélsõ es az átlövõ játék egyenlõ volt a nullával. Egyáltalán nem is értem, hogy szélen miért a kiöregedett Kovacsicz Mónika dobálta a labdát...! Na meg a többi..! Átlövõink közül csak Triscsuk Krisztina hozta azt a formát, ami egy ilyen versenyen illik. Senki más nem...Irányítóink az úgy fele fele arány mert Gabika elintézte , de se Temes se Szucsánszki nem nyújtotta azt, amit ezen a szinten kellene... ! Kovacsics Anikót egyszerûen luxus szélen játszattni, ez egy nagy hiba volt Andrástól...kint ahogy az is hogy olyanokatt vett be a keretbe, akiknek semmi keresbivalója ott..és olyanokat hagyott ki akiknek igenis lenne! Visszatérve Misikére, hatszor jobb mint Szucsánszki..! Beállóba elég jók voltunk, Mayer támadásba remekelt, Mészáros pedig
a védekezést megoldotta! Piroskát inkább hagyjuk..! Kapus poszton voltunk a legjobbak! Az oroszok ellen berobbant Bíró Blanka, Kiss Éva pedig extravilágklasszis teljesítményével abszolút elégedettek lehetünk. Herrnek ez most nem jött össze :) De mind ezek ellenére én azt gondolom szép ez a hatodik hely, bár ha már az elejétõl kezdve szerepelt volna a keretben Tóth akkor akár elõdöntõt is játszhattunk volna :) De azt se felejtsük el, a világ legjobb irányítója hiányzott, ezt a hiányt megéreztük jócskán, de ezt bárki más megsínylette volna. Nézd a pl a Dánokat...az egyik nagy lövõjük Camilla Dalby hiányzott, és velunk úgy elszórakoztak hogy az emberen felûli volt...! Mégis mögöttünk végeztek..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!