Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Neymar tényleg vele jár?

Neymar tényleg vele jár?

Figyelt kérdés

2014. dec. 19. 19:44
 1/9 A kérdező kommentje:
2014. dec. 19. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
szegény jó rusnya...
2014. dec. 19. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
El ne hidd. :D Ezek minden hülyeséget kitalálnak...
2014. dec. 20. 01:17
 4/9 A kérdező kommentje:
én is ezen gondolkodtam! egy ilyen ribivel a képek alapján itélve szerintem az.
2014. dec. 20. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát eléggé... Olvastam, hogy Neymarnak nagyon nem az ilynek jönnek be. Bár Bruna is ribi volt, de az belülről. A szerb ribis sztori meg csak pletyka volt, szóval... én biztos vagyok benne, hogy ez sem igaz.
2014. dec. 20. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt még régen olvastam egy cikkben, linkelni nem tudok, de pontosan, szóról-szóra emlékszem egy részletre:

A focista arról beszélt, dühíti, hogy sokan általa akarnak hírnévre szert tenni. "Elég csak annyit mondaniuk, hogy egy híres focistával voltak együtt, és máris az újságok címlapjára kerülnek. Én ebből nem kérek, és belőlük sem."

De ha minden egyes alkalommal, amikor kitalálnak ilyen pletykákat, letagadná Twitteren, mint a múltkor, akkor kb csak azzal lenne tele a fala... De Soroyát letagadta. :D

2014. dec. 20. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Még mindig én. :D

Amúgy... te nem Anett vagy? Ha nem, akkor bocsi.

2014. dec. 20. 19:45
 8/9 anonim válasza:
Milyen szerb ribis sztori?
2014. dec. 29. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem is hallottál róla? Soroya Vucselics. Szerbiában azt hazudja valami műsorban, hogy Neymar magángépet küldött érte, hogy menjen Barcelonába... persze semmi ilyesmiről nincs szó, Neymar tagadta is Twitteren. De ettől függetlenül az újságírók nem képesek felfogni, csak írják tovább a hülyeségeket...

De pont ma olvastam Instán egy friss interjút Neymarral, az utolsó mondata ez volt: "I'm single". So, hallelujah. :D

2014. dec. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!