Léteznek még olyan FIÚK vagy FÉRFIAK, akik szeretik Neymart?
Mostanában kb divat lett utálni, még a Barcások körében is... Ha egy Barcás oldalra kerülök és egy Neymarról szóló hírt olvasok, mindig megnézem a kommenteket, de csak egy-kettő olyat találok, akik szeretik. De azoknak is úgy tudok örülni... Van egy osztálytársam, Barcás, valamelyik nap megkérdeztem tőle, hogy szereti-e Neymart. A válasza: Hát... igen, de nem ÚGY. Még a hát és a magyarázkodás ellenére is úgy megörültem neki. :D De amúgy felesleges magyarázkodni, nyilván nem úgy értem... hanem, mint focista, esetleg mint ember. Szóval vannak itt olyan fiúk/férfiak, akik szeretik?
Utálkozó kommentekre nem vagyok kíváncsi!!! Ahogyan lányok válaszára sem.
Ui.: Bocsi a kategória miatt, de itt vannak a legtöbben.
#1: te bajod. :D
#2: Fiúk véleményére vagyok kíváncsi, mivel a lányok máshogy is láthatják.
Többiek: Köszönöööööm a normális válaszokat. :D Azt meg pluszba, hogy nem utáljátok, meg nem b#zizzátok le ok nélkül. :D
Nem szeretem ezt a stílust amit ő képvisel.
Messi&Neymar ezért nem szimpatikus nekem.
Jobban szeretem azt az "utcai" focit hozó fizikális ,erő,test stílust amit Rooney,Lewandowski,Ronaldo,Robben,Müller,Benzema,Ibra stb... képvisel
Na pont ezért nem szeretem a focit. Nem azt mondom, hogy utálom, hanem nem érdekel. Ha már szurkolok egy csapatnak, akkor előbb-utóbb megtalának azok, akiket ez zavar. Ha a te csapatod jobb, akkor mi van? Nagyobb vagy tőle mert szurkolsz neki? Ugye érted már mi a bajom ezzel. Pl szerbiában volt most, hogy a foci miatt balkán pékségeket rongáltak... ha jól tudom, valaki szerb berohant a pályára és elkezdte ütni verní az ellen felet, de kapott a szerb rendesen cserébe még ott...
"Annak szurkolsz?! Megverünk!" Csak gratulálni tudok az ilyen embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!