Melyik csapatnak szurkolsz NB1ben? 17/L
17:23-as
Ha megölnek egy lilát, követi őt 5 ződ.
Újpest-Fradi örök ellentét minden sportban..foci,hoki,vizilanda,mindenhol! :) Hát még ha lenne kézilabdánk is.. :)
Viszont nekem semmi bajom a zöldekkel..Szóval nem ölünk meg se lilát se 5 zöldet..
Amúgy az is érdkelne,hogy miért kell ennyire utálnunk egymást?Miért nem lehet csak 90 percig,meccsen utálni egymást?Miért kell azért mert ő zöld,a másik lila,a harmadik meg mondjuk piros.. Nem fogom megérteni sose.
Párom ugyebár Fradista,kijött velem meccsre,a táborba,1x szólt be vmi Fradis hülyeséget,2 napig veszekedtünk rajta,de ennyi,sose tudnék 1 zöldet se gyűlölni kimondottan azért,mert a Fradinak szurkol.Magyarok vagyunk,tartsunk össze!Régen nem volt ez,ma meg csak nagy nyitkán jön a híres barátság,de akkor is vannak kivételek mikor nem mennek bele,pl mikor a szlovákok ellen volt a balhé.. De mindegy,nem vagyok én a nem tudom ki hogy észt osszon,de ezen már elgondolkoztam párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!