Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehet valaki fociedző?

Hogyan lehet valaki fociedző?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a focit! Érdekelne, hogyan lehet valakiből foci edző? Mik a lépcsőfokai és hogyan lehet sikeresen szerepelni a szakmában ? És fontos-e, hogy előtte aktívan focizzon mert ahogy nézegettem szinte minden edző a világon előtte profin játszott egy csapatban! 17/f
2010. jan. 29. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ellenpélda:

Sir Alex Ferguson

Sosem volt focista.

2010. jan. 30. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Továbbá José Mourinho sem focizott soha.
2010. jan. 30. 14:40
 3/3 anonim válasza:

Nem baj ha nem fociztál (szerintem) ,de ha érted a játékot és a szisztémákat stb... akkor miért ne lehetnél ?

ahhoz ,hogy edző lehess el kell végezned tanfolyamokat.Attól függ ,hogy milyen szinten akarod művelni.De tudnod kell ,ez pénzbe kerül ha csak egymagad vagy... minél jobb a licensz , annál drágább.És elvileg emelik is az árukat (megint).A legjobb a Pro licensz,aztán A , B , és tán a "legrosszabb" a C licensz.Remélem érthetően fogalmaztam.Ha komolyan akarod akkor nézz körül az mlsz és uefa oldalán.A legfontosabb pedig ha csak Megyébe akarsz edző lenni akkor elég B,C asszem ,de ha komolyan akarod (ami elég sok idő +utazgathatsz Telkibe meg az ilyen továbbképzésekre)Pro és A licensz kell.

2010. jan. 31. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!