Mi lett ezzel, Manchester United (lent)?
Üdv.
Én élek-halok a Internazionale-ért 21 éve.
Viszont a kedvenc mai játékosom Wayne Rooney,ezért szoktam követni játékát, és a Manchester United-ot.
Nyáron : 7-0-t vágtak a Galaxynak,könnyedén elverték a Bale,Pepe,Ronaldo,Casillas,Carjaval,Varane,Coentrao,Modric-csal kiálló Real Madrid-ot 3-1 re úgy hogy 11 játékosból 6db u21-es ManUtd játékos volt,majd szintén ez lett a Pool-lal,a Roma-val ...
Nem is csak az eredmények voltak elképesztők,hanem egyszerűen a játékuk,én egyszerűen féltem ,hogy nekünk is gurítanak egy 7-8-ast.
Mert gyors kényszerítős,gyorspasszos, gyors zárós,gyors kontrás játékot játszottak.
Kb.Bayern,Barca,Real keverék volt.
Gyors kényszerítők Bayern módra,gyors pontos rövid,hosszú passzok Barca módra és elképesztően hatékony játék Real módra...
Aztán Premier League,Egy Swansea elverte és semmi sem látszódott abból akik 24x lőttek kapura a Real ellen és 37x a Galaxy ellen ,sőt még a játékból se semmi.
Amilyen játékot mutattak..
És ez kupa meccs volt,mind.
Na meg a Real sem fogta nagyon vissza magát...
Amikor lattam hogy az United milyen jo jatekosokat igazolt, milyen jatekosai vannak, MILYEN JO EDZOT VETTEK megremultem. azt hittem ebbe az evbe mindent visznek. aztan levertek a realt meg sok masik csapatot.es most meg olyanok, mint akik nem tudnak jatszani es senki nem tudja miert... talan a sok edzo valtas vagy nem tudom
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!