Focizok. És nemértem miért jó a súlyzós edzés a focistáknak? Attól nem leszek lassabb?
Nagy a baj ha nem érted.
Ha súlyzókkal edzenek, akkor az izmuk is nagyobb terhelésnek van kitéve, így jobban fejlődik. Edzés közben lehet lassabb lesz az ember, de súlyzó nélkül gyorsabb lesz.
Előző válaszoló: CR vagy Lukaku neve mond valamit? Eléggé ki van gyúrva mindkettő, mégis baromi gyorsak.
A profi kluboknak komoly edzőtermeik vannak, rendszeresen végeznek súlyzós edzéseket a játékosok, és nem csak a lábra.
"Előző válaszoló: CR vagy Lukaku neve mond valamit? Eléggé ki van gyúrva mindkettő, mégis baromi gyorsak."
Ezt én is tudom. Csak azt írtam hogy ha súlyzóval adz akkor erősödnek az izmai, így gyorsabban fog futni súlyzós edzés után mint előtte.
meg azért az sem hátrány, ha jó a fizikumod
ha vállal összementek, nem árt ha te maradsz talpon, mondjuk az már súly kérdése is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!