8-as vagyok.
"A társadalom kialakít egy masszát, amelybe bele kell tartoznod, különben kirekesztetté válsz. A sztenderd sport a futball, tehát aki nem szereti, az eltér az átlagtól, kuka."
Én is egyet értek veled, de ezt azért túlzásnak tartom. Nem érzem magam kirekesztettnek, csak mert nem vagyok focimeleg. Semmi hátrányát nem érzem ennek, az én társaságomban úgy érzem olyanok vagyunk, hogy elég hasznosan töltjük az dőt, értelmes dolgokkal foglalkozunk, és jó felfogással állunk a dolgokhoz, haladunk előre. Én azt látom hogy aki elvakultan anyázik a meccseken, meg az élete a futballról szól, az általában a primitívebb fajta. félreértés elkerülése végett, semmi bajom azzal ha valaki szereti a focit, mint játékot, sportot, én sem fordítom el a fejem ha EB, VB, BL van a TV-ben (bár nem igen nézek TV-t), de azért van mindenek egy határa, és nálam ez a mai futball (ami egy elég kommersz foss massza úgy unblock az üzlet-divat-botrányok egyvelegével) túl van ezen a határon.
Mellékesen jegyzem meg hogy az autókért viszont odavagyok, mégis a forma1-et ki nem állhatom, mármint ami a közvetítéseket, meg az egész hajcihőt illeti, hasonló okok miatt, mint a focit... az is inkább a hü*jéknek való már ma, a vasárnapi ebéd mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!