Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ray Rice NFL játék eltiltása...

Ray Rice NFL játék eltiltása szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

Megütötte a feleségét és ez miatt egy határozatlan idejű eltiltást kapott... Szerintem teljesen jogos, aki megtudd ütni egy nőt az viselje a következményeket :) de itthon van aki azt mondja ki a fütyköst érdekel... szerintem az nem ember aki ezt mondja !!!!!

kinek mi a véleménye :) 14/f :)

2014. szept. 13. 00:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze hogy jogos. Aki leüti a barátnőjét mint a büdös szart, az nem való profi ligába, viszont az nagyon nem fair hogy valakit 1 évre eltiltanak azért mert füvet szívott.
2014. szept. 13. 16:25
 2/2 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy ő egy sportóló.Egy gettóban felnőtt bandázó állat aki idáig el jutott.Az NFL ezt elfelejti, hogy kik is ők.Szerintem a magán élete és a sportkarrierje az nem tartozik egymásra az NFL meg ne játsszon rendőrös és bróságos játékot mert ez nem a saját hatáskörük.A Josh Gordon eltiltásról meg annyit, hogy megérdemelt mert egy bizonyos mennyiségig le sem szarják mert felírák a játékosoknak a csapatorvosok tehát ő teljesen megérdemelte főeg azért amilyen a hozzáállása mostanában a sporthoz,Rice legalább mindent odatenne ha játszhatna.(mindezt chicago drukkerként írom)
2015. jan. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!