Sztem azért nincs egy vmire való játékosunk,mert a foci itthon a gazdag szülők hóbortjává vált.
Egy gyerek fociztatása során fizetni kell a tagdíjat új mezeket,foci cipőket kell venni. A gyereket edzésre kell vinni.Ezek a kiadások egy átlag magyar család számára már igen komoly összeggé válnak.
Egy átlagos család gyermeke is lemorzsolódik anyagilag egy proli már el sem kezdi.
2014. szept. 8. 17:26
1/5 anonim válasza:
Nem ezzel van a gond. A legnagyobb gond azzal van, hogy olyanok foglalkoznak utánpótlással, akiknek semmi tudásuk nincs hozzá. Nem véletlen h ilyen lomha, nehézkes mozgású sok játékosunk, amíg az edzőknél a cooper futtatásán kívül kb más nem létezik... pl mozgáskoordinációs edzés.. először az alapokat kellenne az edzőknek megtanítani és utána jöhetnének az egyéb problémák. :)
2014. szept. 8. 17:56
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ezzel van a gond?Komolyan mondod?Ha eleve kisebb alapanyagból válogatunk ,akkor a várható eredmény is alacsonyabb.
2014. szept. 8. 18:12
3/5 anonim válasza:
rosszul fogalmaztam. természetesen az is gond... de nem az a fő gond :)
2014. szept. 8. 18:21
4/5 kovpet válasza:
"fizetni kell a tagdíjat új mezeket,foci cipőket kell venni"
OK, és ezzel mi a baj? Ha kell egy cipő, akkor ki más fizesse, mint akinek a lábán lesz? Fizessük az adónkból? Meg az edzésre járáshoz taxit is fizessünk mellé?
Akinek nincs pénze focizni (lovagolni, golfozni, akármit), az ne csinálja. Menjen le a grundra és focizzon ott. Én is ezt csináltam egész életemben, nincs ezzel baj.
A magyar foci meg tényleg nem jó. De ez nem baj, szerintem. A magyar sí válogatott (van ilyen?) sem hiszem, hogy túl jó lenne, de kit izgat?
2014. szept. 9. 10:12
5/5 anonim válasza:
talán akkor lenne egy fokkal jobb a magyar foci, ha nem ilyen tudatlan Pintér Attila féle ökrökre bíznák a csapatot, és az edzést. Sajnos az országban egy olyan ember nincs, aki mint edző helyt tudna állni, nincs ezzel baj, van külföldön. Ide kell hozatni, és nem a stadiont építeni, pl. egy Marcello Lippi vagy egy Conte kaliberű edző tudna mit kezdeni a játékosokkal, ha a játékosok tudnak egyáltalán focizni, mert itt az is a gond, nem csak az hogy nincs jó edző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!