Magyarország, Észak-Írország szerintetek milyen eredmények lesznek? :D
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 11:01
1/9 anonim válasza:
Jó lenne a ha nyernénk de ilyen pénzéhes bandával nehéz lesz.Túl sok az olyan játékosunk aki úgy fogja fel ezt mint valami munkahelyet ahova kötelező bemenni de ha nem hajt és nem csinál semmit akkor is megkapja a fizetését
Szóval szerintem döntetlen vagy vendég 0-0,0-1 :(
2/9 anonim válasza:
Milyen eredmények? Egy eredmény lesz csak.
3/9 Adamka1119 válasza:
nem egy nagy csapat ezaz északír de én már nem hiszek ezekben a magyar "focistákban"
4/9 A kérdező kommentje:
Értem :)
2014. szept. 7. 12:35
6/9 anonim válasza:
Általában ilyenkor történnek a csodák megverjük az Észak-íreket sőt még a románokat is és jön majd a nagy bizakodás,eufória utána pedig lesz a nagy pofára esés és a válogatott becsúszik a 4ik helyre.
7/9 anonim válasza:
nah sikerült az utolsó 10 percben kikapnunk :)
Éljen a Magyar futball és Pintér Attila mester!
8/9 anonim válasza:
Nem tudok erre mit mondani.Ez fájt.
Lipták.Lipták.
9/9 anonim válasza:
Szerintem 2-1 lesz az északírek javára. De ez csak egy megérzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!