Tomboy454454 kérdése:
Igy focista lehet valaki?
Figyelt kérdés
Na van egy srac jo baratom 15 eves ugye palyavalasztas elott van stb kerdeztem milyen szakmara megy mondta h gepiforgacsolo fe focista lessz kerdeztem hogy hogy? (Hisz nincsen semmi csapatba nem is volt majd csak most akar menni. Gondoltam akkor mar reg elkelett volna kezdenie!) Mondta hogy DVTK ba akar menni ahol havonta megkeres kb 400ezret es ez u21 ben mar megkapja es allitolag ha jatszol csapatba automatikusan feldobnak es ilyen egyszenu. De ezt ketlem ha ilyen egyszeru lenne akkor mindenki elmene nem? Vagy azt is megkoszonnem ha valakki leirna hogy mik a feltetelek hogy fizetos cdapatba kerulj es hogx ez hogy megy!? Kossz elore is2014. aug. 4. 16:42
1/5 anonim válasza:
A haverod kamuzott így nem lehet.
2/5 anonim válasza:
Sajnos ez nem így megy , hosszú az út míg elér valaki oda.!:))
3/5 anonim válasza:
És a hozzáállása is rossz ... csak a pénzért megy... a focit szeretni és élvezni kell :D ne a pénz adja már a lendületet
4/5 anonim válasza:
Sajnálom de ez nem Ea Fifa játék!Ahogy a többiek írták,csak a pénzért csinálná,akkor ne is kezdje el!!Én úgy gondolom, hogy a legtöbb ”Focista„ NEM a pénzért csinálja(REMÉLEM)!
5/5 A kérdező kommentje:
Hmm ez tényleg igaz! én kb 3 éve nem kapok pénzt a jégkorong csapatban (senki se még az igazgató se) mivel nehezen tartják fent a pályát annak örülök hogy lehet valamit kezdeni magamal :)
2014. aug. 6. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!