John1998 kérdése:
Foci. Érzem magamba az erőt hogy megtudok mindent csinálni meg minden csak mikor passzolnak vagy hozzám kerül a labda elkezdek kapkodni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Máskor pl. suliba ott is vannak olyan jók nagyon szépen megoldom mit tegyek hogy ne legyek ilyen kapkodó és ne csináljak rossz döntések sorozatát?2014. aug. 1. 08:55
1/4 anonim válasza:
erre való lenne az edző. Mond el neki. Amúgy egyszerűen azt tudom javasolni, hogy gyakorolj fiatalabbakkal illetve egyedül egy fallal. Rárugod kemények a lasztit a falra és megpróbálod átvenni és vissza adni neki.
2/4 anonim válasza:
Mikor megkapod a labdát gondolkodj ugy mint előtte,hogy bármit megtudsz csinálni,nyugodj meg, + tervezz előre hogy ha megkapod mit fogsz vele csinálni :)
3/4 anonim válasza:
Én így szoktam: a meccs kezdése előtt le nyugtatom magam pl: nagyokat lélegzek!(hidd el segít)
Ha nálad a labda ne görcsölj(szoktál e-gondolkodni azon, hogy mit csinálj ha nálad a labda?)
4/4 A kérdező kommentje:
igen,az is a gond,hogy lassan is gondolkodok..
2014. aug. 5. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!