Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mekkora az esély arra, hogy...

Mekkora az esély arra, hogy Ausztriába felvesznek focizni mondjuk egy Negyed-Ötöd osztályú csapatba?

Figyelt kérdés
21 vagyok, focizni igazából jobban nem tudok mint egy átlag ember, nem nagyon fociztam sehol se, de sok sportba jó vagyok, és van labdaérzékem, és úgy gondoltam, hogy minél elöbb megtanulok "jól" focizni, hogy kikerüljek csak a kérdés hogy mennyi erre az esély....egyébként van ismerősöm is a csapatba
2014. júl. 31. 20:15
 1/3 DEXTER22 ***** válasza:
Esély az mindig van ...próbáld meg ..mondjuk az nem jó jel ha csak úgy focizol mint az átlag ember..
2014. júl. 31. 22:34
 2/3 anonim válasza:

Van egy elmélet, mely szerint két dolog kell, hogy valaki jó labdarúgó legyen. Gyorsaság és egy "egészséges" agresszió. A többi megtanítható.

Én nem teljesen értek egyet ezzel a szemlélettel, de bizonyos posztokra igaz lehet.

Minden poszton más-más tulajdonság fontos.

2014. aug. 1. 10:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Gyorsasággal nincs gond, és agresszió is van itt :) am legszívesebben hátvéd lennék, a szerelés egész jól megy.
2014. aug. 2. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!