Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok, a Debrecen...

Mit gondoltok, a Debrecen továbbjuthat a BATE Boriszov ellen?

Figyelt kérdés
Szerintem már nem képviselnek akkora játékerőt, mint 2 éve, amikor 3-1-es összesítéssel kiütöttek minket.

2014. júl. 28. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de itthon talán egy döntetlenre jók lehetnek.
2014. júl. 28. 19:36
 2/11 Suvorov ***** válasza:
loki se egy nagy szám amatör csapat ellen is alig tuttak továbbmenni BATE sokkal jobb simán tovább is megy
2014. júl. 29. 14:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Jól van látom, sok itt a futballszakértő, aki csak annyit hall a magyar fociról, hogy sz..r, és biztos mindenki jobb nála.

Nem hinném, hogy követnétek a fehérorosz bajnokságot. A BATE egyértelműen meggyengült az elmúlt 2 évben. Ők az albánokat ellen szenvedtek, idegenben rúgott góllal jutottak tovább, két döntetlent játszottak.

Nem értem miért kell állandóan fikázni a magyar csapatokat, ettől nem leszünk előrébb. Ráadásul most még jogtalanul is.

Ettől még lehet, hogy kiesnek, de én bízok bennük.

2014. júl. 29. 16:58
 4/11 Suvorov ***** válasza:

képzeld én követem a Belarus bajnokságot és majnem minden meccsét megnézem a BATEnak mer egyik kedvenc csapatom és láttam a lokinak is a Cliftonville elleni meccseit ha ugy játszanak mint ott sanszuk nincs a BATE ellen golt is csak akkor tuttak nekik rugni amikor már csak 10en voltak egy amatör csapat ellen az a Skenderbeu meg nem olyan gyenge mint ahogy sokan hiszik tavaj ott voltak EL playoffba és csak büntetökkel estek ki a Csernomorec Odessza ellen

jobb csapat a BATE joval rutinosabb mint a dvsc és lehet hogy elment a Hleb meg a Bressan de jött helyette a Krivets meg a Signevich

2014. júl. 29. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérdező... Miért tetted fel akkor egyáltalán a kérdést, ha nem fogadod el azokat a válaszokat, hogy ki fog esni a Debrecen? Amint valaki jogosan "fikázza" a magyar csapatokat, az rögtön hozzá nem értő...

Majd meglátjuk a meccseket..

2014. júl. 29. 18:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy megkapom, hogy akkor miért tettem fel a kérdést..

Csak én is kifejtettem az álláspontomat. A Fradi, és a Győr megérdemli, hogy fikázva legyenek, de a Diósgyőr és a DVSC jelenleg (még) nem.

A nagy BATE 10 hazai meccséből a bajnokságban 5 döntetlen lett, az utóbbi 8 hazai meccséből pedig 5 0-0, gondolom ez azért nem véletlen.

Én nem azt mondtam, hogy a Debrecen sokkal jobb, és simán ki fogják ejteni a fehérorosz bajnokot, én csupán a tényekre próbáltam támaszkodni.

2014. júl. 29. 18:46
 7/11 Suvorov ***** válasza:
nem véletlen a BATE mindigis jobb volt idegenbe mint hazai pályán 2 éve is dvsc ellen hazai 1-1 volt idegenbe meg simán nyert 2-0ra de ugyanez volt a Sturm Graz ellen is meg a Levski ellen meg a anderlecht ellen is
2014. júl. 29. 19:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Na, a bombaerős BATE lemosta a pályáról a Debrecent, ugye?

Nehéz meccs lesz kint, de meg lehet ez.

2014. júl. 29. 22:27
 9/11 Suvorov ***** válasza:
aztán csak tovább jutott ez a gyenge BATE
2014. aug. 6. 03:11
 10/11 A kérdező kommentje:
94. percben szereztek egy gólt, azért ez nem volt túl meggyőző.
2014. aug. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!