Mit gondoltok, a Debrecen továbbjuthat a BATE Boriszov ellen?
Jól van látom, sok itt a futballszakértő, aki csak annyit hall a magyar fociról, hogy sz..r, és biztos mindenki jobb nála.
Nem hinném, hogy követnétek a fehérorosz bajnokságot. A BATE egyértelműen meggyengült az elmúlt 2 évben. Ők az albánokat ellen szenvedtek, idegenben rúgott góllal jutottak tovább, két döntetlent játszottak.
Nem értem miért kell állandóan fikázni a magyar csapatokat, ettől nem leszünk előrébb. Ráadásul most még jogtalanul is.
Ettől még lehet, hogy kiesnek, de én bízok bennük.
képzeld én követem a Belarus bajnokságot és majnem minden meccsét megnézem a BATEnak mer egyik kedvenc csapatom és láttam a lokinak is a Cliftonville elleni meccseit ha ugy játszanak mint ott sanszuk nincs a BATE ellen golt is csak akkor tuttak nekik rugni amikor már csak 10en voltak egy amatör csapat ellen az a Skenderbeu meg nem olyan gyenge mint ahogy sokan hiszik tavaj ott voltak EL playoffba és csak büntetökkel estek ki a Csernomorec Odessza ellen
jobb csapat a BATE joval rutinosabb mint a dvsc és lehet hogy elment a Hleb meg a Bressan de jött helyette a Krivets meg a Signevich
Kérdező... Miért tetted fel akkor egyáltalán a kérdést, ha nem fogadod el azokat a válaszokat, hogy ki fog esni a Debrecen? Amint valaki jogosan "fikázza" a magyar csapatokat, az rögtön hozzá nem értő...
Majd meglátjuk a meccseket..
Gondoltam, hogy megkapom, hogy akkor miért tettem fel a kérdést..
Csak én is kifejtettem az álláspontomat. A Fradi, és a Győr megérdemli, hogy fikázva legyenek, de a Diósgyőr és a DVSC jelenleg (még) nem.
A nagy BATE 10 hazai meccséből a bajnokságban 5 döntetlen lett, az utóbbi 8 hazai meccséből pedig 5 0-0, gondolom ez azért nem véletlen.
Én nem azt mondtam, hogy a Debrecen sokkal jobb, és simán ki fogják ejteni a fehérorosz bajnokot, én csupán a tényekre próbáltam támaszkodni.
Na, a bombaerős BATE lemosta a pályáról a Debrecent, ugye?
Nehéz meccs lesz kint, de meg lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!